Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 1 juli 2011

Bye bye Avesta - Stockholm here I come!

För precis 20 år, 8 timmar och 27 minuter sen var jag på Nacka sjukhus – närmare bestämt på deras BB-avdelning – och klämde ur mig mitt tredje barn! Jag är ju en sån där envis typ som vägrar att använda smärtlindring när jag föder barn och jag minns att jag tänkte för mig själv mellan värkarna att ”nu ska jag komma ihåg hur ont det gör att föda barn så att jag inte vill föda fler”!! Men inte hjälpte det...!! :P Det är en himla tur att man har så dåligt minne när det kommer till såna där saker!! :D

Då – den 1:a juli för 20 år sen - var det nog en av de varmaste dagarna den sommaren!! Tur då att hon föddes vid 03-snåret när det förmodligen var som svalast på dygnet!

Idag är det inte riktigt lika varmt, men det är lika bra det! Jag tycker att det är ganska skönt att åka bil när det är mulet, och om en stund åker ju Maria och jag till Stockholm!

Ikväll får jag träffa min älskade ”unge” och hennes syskon (som också är mina älskade ungar förstås!!), då vi ska fira henne på en restaurang på Söder!

♥GRATTIS PÅ 20-ÅRSDAGEN ♥YLVALI♥!

Slänger in ett par nytagna bilder på 5-öringsblommorna också. De första knopparna håller precis på att slå ut, men tyvärr kommer jag inte vara här för att se det - för om en liten stund åker jag och hämtar Maria i lokalen och sen åker vi till Stockholm!

Jag har bett Janne att fota blommorna när de slagit ut mer och lägga ut här på bloggen om inte jag hunnit hem tills dess. Ni bara "måste" ju få se hur fina de är när de står i full blom!!

Men nu väntar Maria och Stockholm!!
Over and out!! :D

Anneli.

3 kommentarer:

tantista sa...

Kom just på att jag hälsade på dig på BB när Ylvali var nyfödd! Nacka sjukhus var det i alla fall. Men var det Ylvali... hm... jag kände henne inte då så jag är lite osäker;) Men det är väl bara ett av dina barn som fötts där, kanske? Så då var det Ylvali. Är det torsdag idag? När kommer Älgen? Är jag förvirrad?

...anyhoo, stort grattis på födelsedagen, Ylvali, ses ikväll! Nu skall jag in till stan och skaffa dig en present!

E. sa...

Härligt att du får åka till Stockholm och träffa dina ungar!! Hoppas att ni får mysiga dagar tillsammans!!! Du verkar så rolig du Anneli :-) Hoppas vi möts en dag!

SVAR från min blogg:
TUSEN TACK ANNELI FÖR ATT DU TROR PÅ MIG!!

Eva och Lasse är fantastiska!!!

Värme!!
/E.

Anneli Sjögren sa...

tantista: Rickard föddes på Nacka också, så det kan ha varit han...! Men jag tror att det var när Ylvali föddes som du kom och hälsade på på BB.

E: Ja, det är verkligen härligt att vara här i Stockholm och träffa mina barn!! Saknar dem alltsom oftast!!
Jag hoppas också att vi träffas nån gång!! Det vore jätteroligt!!
Om JAG är så jätterolig... det vet jag inte...! Jag har väl mina ljusa stunder ibland!! ;-)
Värme tillbaka!!