Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 1 december 2011

Recensioner, del 1

Jag lämnade ju en liten cliffhanger igår om att jag hade köpt några grejor som jag skulle recensera här på bloggen.
Bakgrunden till det är att jag har handlat olika Ekologiska hudprodukter från både Maryfly Organics och Loveko som båda är nätbutiker och dessutom erbjuder sina kunder fraktfritt ända fram till jul!! Så passa på att handla ni också! (Jag har gjort namnen till länkar som det bara är att klicka på för att komma dit!)

Först ut att recensera är mina nya favoriter bland deodoranter: Coconut Dream cremedeodorant!
De finns i några olika doftvarianter och av dem har jag 3 olika: Vanilj, Vanilj och Apelsin samt Jasmin. Jag absolut ÄLSKAR denna deo!! Den funkar verkligen, luktar jättegott och är 100 % Ekologisk!!
Min favoritdoft är den med Vanilj, tätt följd av Vanilj och Apelsin! Jasmindeon blev jag lite besviken på för den luktar väldigt diskret - för diskret enligt mig - och inte Jasmin!! Jag är helt galen i Jasmindoft, så därav min besvikelse. Men det är en god diskret doft och den funkar precis lika bra som de andra!!
Ett extra plus får denna underbara cremedeo för sina vårdande egenskaper!! Jag har haft lite problem med nåt eksemliknande i armhålorna (som kliat som faan!!) men efter 5-6 dagars användning av denna deo så är det helt borta!!!
♥ ÄLSKAR ♥

Nästa produkt kan jag tyvärr inte recensera, för det ska bli en julklapp till en väldigt stressad person så den har jag naturligtvis inte öppnat! Men det är i alla fall en Aromaterapicreme - 100 % Ekologisk - som man kan använda som parfym och på torra fläckar på huden. Den sägs motverka stress!
Jag ber om ursäkt för den suddiga bilden, men av flera foton som jag tog så var denna den minst dåliga...!!

Den sista produkten som jag tänker recensera idag (det kommer fler produkter i morgondagens inlägg) är en helt sagolikt underbar kropps- & massageolja som doftar gott av choklad och hasselnötscreme!! Det är inga hasselnötter i den, men jag kan inte beskriva doften på annat sätt... Den är både Ekologisk och Fairtrade!!
I samma serie finns en rad olika dofter, bl a ros som jag också tänkte kosta på mig att prova! :D
Imorse efter att jag duschat så smorde jag in mig från topp till tå i denna underbara olja och nu är jag inte bara len som en babyrumpa - jag doftar fantastiskt också!! :D Doften är f ö väldigt diskret - ingenting som tar överhanden på något vis.
Oljan gick in väldigt bra i huden och jag känner mig verkligen mjuk och len!!
För att verkligen hårdtesta den här oljan så använde jag den även i ansiktet, och den funkade lika bra där!!

Nu återstår bara att beställa en tid för en helkroppsmassage av Katta!! Då ska hon få testa att massera med denna olja på mig!! Gissa att jag ser fram emot den massagen!! :P :D

Men nu mina vänner har jag lite annat att göra!!
Kom tillbaka imorgon för fler recensioner!! :D

Anneli.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vad du har shoppat loss! Såg alla läppbalsamen i inlägget ovan, det var inte illa! Min favorit är den med citron mousse, det luktar helt underbart. Tänk dig lemon curd eller singoallakakor med citronkräm, så om du gillar sånt kan jag verkligen rekommendera den! Även body butteret är en av mina storfavoriter! Väntar på ett litet paket från Loveko med två stycken kroppsoljor med doft av Mojito (lime) och Clementin & Honung, det ska bli väldigt spännande att testa. Nu blev jag lite nyfiken på vaniljdeon, på jordgubbsdeon tar nämligen doften av vad jag gissar är bikarbonat (eller något annat) över och jordgubbsdoften är bara väldigt svag. Är vaniljdoften tydlig? :)

Anneli Sjögren sa...

Hej Agnes!! Kul att du tittade in och ännu roligare (för mig i alla fall) att du kommenterar!! :D
Ja, nu har jag beställt ÄNNU fler grejer, bl a mer Lulu's Body Butter och Rose body/massageolja!! :D
Citronmousse-ceratet får jag prova en annan gång, för även om jag ska ge bort en del av ceraten du såg på bilden så kommer jag klara mig ett bra tag framöver!! :D

Cremedeon med vanilj doftar såååå himla gott och så där lagom starkt av vanilj! Tror absolut du kommer att gilla den!!
Kan tänka mig att jordgubbsdeon och jasmindeon är lite lika på just att doften är väldigt svag, men jasmindeon doftar ändå gott och det finns inget i doften som jag stör mig på i alla fall!
Ha det!! :D

Lesly Valencia sa...

Roligt med produkter :)

Anneli Sjögren sa...

Ja, särskilt när de är så bra som dessa!! :D

Anonym sa...

Låter toppen! Då kanske jag borde testa krämdeon med vanilj nästa gång, den låter underbar! Jag menar, vem vill inte lukta vanilj under armarna?! :)

Det ska bli kul att läsa fler recensioner :)

Kram! /Agnes

Anneli Sjögren sa...

Hej igen Agnes!
Ja, jag tror inte att du blir besviken på Vaniljcreme-deon!!
Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: Jag äääälskar den!! :P