Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 18 maj 2016

Åh hej va det går!

Nu på sista tiden så har jag stickat så det står härliga till - och då tycker jag ändå att jag tagit det ganska lugnt! Två blå och en gul bambudisktrasa har stickats de senaste två veckorna! Hej va det går! Men det är kanske inte så konstigt med tanke på att jag har varit på två olika stick/språkcaféer, plus att det blev ett extra igår! Skillnaden mot förut är att jag tar betydligt fler pauser när jag stickar, för så ont som jag fick i vänstra axeln och armen för några veckor sedan vill jag inte ha igen!
Den gula disktrasan som jag började på i lördags kväll gjorde jag färdig under det extra språkcaféet igår - så när som på avmaskningen! Men det tog jag hand om när jag kom hem.
Så nu är det bara att fästa trådarna som är kvar! Och det på alla tre trasorna; 3 X 4 = 12 trådar. Puh, pust och stön! Det är ju det tråkigaste med att sticka! Normalt gör jag ju en disktrasa helt färdig innan jag börjar med en ny, men eftersom jag glömt min virknål på språkcaféet förra måndagen så blev det så här. Men som ni ser av bilden så har nämnda virknål hittat hem igen, så nu ska jag fästa trådar så det står härliga till! :P

Anneli.

Inga kommentarer: