Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 28 maj 2016

Förlängd högtid

Idag har jag egentligen bara en sak att säga, och det gör jag med en bild. Om du klickar på bilden kommer den upp lite större och blir lättare att läsa.
(o:  Så det så!  :o)

När jag ändå är i farten så kan jag ju också passa på att berätta att min arm är mycket bättre nu, men jag är trött som bara den! Det tar mycket energi att ha ont, och jag har inte sovit så bra de senaste 4 nätterna... (fast natten till idag var Ok-bra.) Jag har gått som en zombie här hemma och knappt orkat hålla upp ögonen. Men som sagt; det är mycket bättre nu! Kanske är det den där "Guldmjölken" (Golden Milk) som gjort susen, för jag har iallafall inte tagit några fler värktabletter efter den där jag tog i onsdags kväll. :o)
("Normala" människor skulle nog att fortsatt med värktabletterna ett tag till, men jag är inte särskilt "normal"...!) :P

Nu har jag lovat Adrian att vi ska baka muffins, så det är bara att pallra sig ut i köket och infria det löftet! :o)
Kom ihåg att fira lilla mamma ordentligt nu! Hela helgen, och på måndag med! :P

Anneli.

Inga kommentarer: