Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 11 maj 2016

Solstols-stickning

Efter att jag i torsdags skrev om att jag fortfarande hade så ont i armen och axeln, men trots det stickat färdigt bambudisktrasa nr 14 så har jag stickat en disktrasa till + börjat på nr 16! Men nu tar jag det betydligt lugnare och stickar inte så långa stunder i taget, och det går mycket bättre! Jag har inte längre ont i vänster arm och axel! :o) Tjohoo!
Här ovan ser ni disktrasa nr 15 och 16. Nr 15 har jag inte fäst trådarna på än, för när jag var på stickcaféet i måndags så lånade jag ut min virknål som jag har när jag fäster trådarna, och sen glömde jag bort den när jag packade ihop och åkte hem, men förhoppningsvis tog vår cirkelledare Patricia hand om den så jag får tillbaka den på måndag. Annars får jag väl skaffa mig en ny. Det finns värre problem i världen!

Idag - för första gången i hela mitt liv! - satt jag utomhus och stickade! Att jag aldrig suttit utomhus och stickat förut har i huvudsak två orsaker:
1. Jag började sticka den 30 november -15, och då var det verkligen inte läge att sitta utomhus och sticka! Brrrr...!
2. Jag stickar nästan alltid på nätterna, förutom när jag är på stickcaféet eller språkcaféet som ju går på lite mer "normala" tider.
Men idag kände jag hur jag längtade ut i solen en stund, och varför inte passa på att sticka lite samtidigt!?! Och som ni kanske ser på fotot så satt jag vid mitt lilla cafébord som jag köpte förra året och som fick vara med på flera blogginlägg under förra sommaren. Det finns en viss risk att det blir så även denna sommar...! Vi får väl se! :o)

Anneli.

PS. Nu har jag skrivit det där blogginlägget om min hälsa som jag hintade om i gårdagens blogginlägg. Vill du läsa det kan du klicka HÄR för att komma till det!
DS.

Inga kommentarer: