Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 15 maj 2016

Stickning på längden och tvären

Idag tänkte jag att jag skulle visa er hur det gått med stickningen den senaste tiden.
För precis 10 dagar sen skrev jag ju att jag gjort färdigt min 14:de bambudisktrasa och längtade efter att börja på min 15:de. Nu i onsdags visade jag och skrev om att nr 15 var klar så när som på att jag inte fäst trådarna eftersom jag glömt min virknål som jag använder till det på stickcaféet i måndags. I onsdags hade jag även kommit nästan halvvägs på disktrasa nr 16.
Under Melodifestivalen igår stickade jag färdigt nr 16 och började på nr 17... :P
Fortfarande har jag inte kunnat fästa trådarna, men imorgon är det ju måndag och dags för stickcafé igen! Då tänkte jag åtgärda det - om bara min virknål dyker upp!

Det kommer nog bli en del stickat imorgon också, för jag tänkte först gå på språkcaféet här i Nyhyttan - det är avslut för terminen där - och sen åker jag in till stan och är med på mitt "vanliga" stickcafé. Men om jag hinner med att skriva nåt blogginlägg imorgon återstår att se! Jag ska ju hinna spela trummor också! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: