Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 24 december 2010

Anders hade fel...

Kommer du ihåg vad det var för väder den dagen Anders hade namnsdag??
Här hade vi kallt, soligt och massor med snö! Enligt Bondepraktikan så ska det ju bli tvärtomväder på julafton mot Andersdagen, ni vet: "Anders braskar och julen slaskar". Men ICKE!! Det var faktiskt precis samma väder då som det varit idag!!
Alltså kan vi konstatera att man inte kan lita på Bondepraktikan!

Men visst är det skönt att det går mot ljusare tider från och med nu!?!
Rätt skönt också att julafton är typ slut! Imorgon blir en lat och slö dag om jag får bestämma!! Jag behöver i alla fall inte laga någon mat: jag har rester kvar till ett halvt kompani!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: