Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 29 december 2010

Mitt första klokord!

Några av de andra bloggarna jag följer brukar ha klokord lite då och då och jag tänkte att jag behöver ju inte vara sämre!! :D
Det här snubblade jag över på facebook idag:
Om Du går så långt som Du kan se, så kommer Du därifrån se tillräckligt för att gå ännu längre! Mycket klokt sagt - men jag vet inte av vem...!

Om en stund kommer min PSYCH-K-kompis hit för att vi ska balansera oss lite!! Det var jättelänge sen! Det är nästan så jag undrar om vi kommer ihåg hur man gör...! ;-)
Nej då!! Det sitter i förlängda märgen, plus att vi har en manual som man går efter! :D

Nu är det bestämt att jag firar Nyår i Stockholm i år igen! Men denna gång utan familjen! Det är mitt gamla kompisgäng som ska ha knytkalas hos en av mina bästa kompisar från förr och hon bad så vackert att jag skulle komma! Jag åker imorgon kväll och kommer hem på söndagkväll.
Och sen.... sen ska vi börja göra iordning min lokal!! :D Tjohoo!! :D

Anneli.

3 kommentarer:

Maria sa...

Hoppas du får en riktigt gott nytt år!! Spännande att du ska börja fixa lokalen efter nyår, det verkar som om 2011 blir starten på något nytt för väldigt många, även mig förhoppningsvis! Kram

Eva sa...

Å vad kul, så du firar här i Stockholm! Hoppas du får en riktigt trevlig nyårsafton! Vi får hoppas det blir stjärnklart och inte allt för kallt, så man kan stå utomhus och kika på fyrverkerierna :-)
Kram,
Eva

Anneli Sjögren sa...

Tack Maria! Ja, 2011 verkar bli ett speciellt år!! Om inte annat får vi GÖRA DET till ett speciellt år!! :D

Eva: Ja, jag hyser samma förhoppningar som du! :D
Ja, jag ska vara ute i Skogalund, Nacka hos några av mina äldsta vänner och det gamla gänget från förr!! Det ska bli toppenroligt!! :D