Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 20 december 2010

Snö

Är det nån som saknar snö?? Då kan ni komma hit så ska ni få så mycket ni vill!! :D Vi har nästan 1 meter snö på tomten - trots att det blåst en del!
Men som tur är ska det inte snöa mer på ett tag nu - tydligen inte förrän på julafton! Tänk, det verkar som att det blir en vit jul i år!! :D

Idag har grabbarna och jag kokat knäck. Fy farao vad det är kladdigt!! Men vääldigt gott!! Inte för att jag kommer äta av den, men det är ju trots allt tradition med knäck på julen, och ungarna skulle inte vilja vara utan det. Efter jag skrivit klart det här blogginlägget så ska jag göra ischoklad, och det kan ju faktiskt även jag äta lite av!! :D Yey!!

Hörni, det är ju måndag idag igen och det betyder vägning och mätning! Och idag har det faktiskt gått åt rätt håll!! -5 cm runt midjan och 9 hg mindre än förra veckan!! Men så har jag knappt vågat äta det här veckan heller...! Och det är ju inte heller så bra...
Jag får jobba på att hitta balansen!!

Innan jag smiter ut i köket igen för att göra ischokladen så ska jag länka till min favoritlåt med Laleh. Låten har samma titel som det här blogginlägget: Snö. Håll till godo!

Anneli.

4 kommentarer:

hallonmuffin sa...

Åh, jag älskar också denna låt. Den var en av låtarna som spelades när jag träffasde min man! Den är helt underbar den låten (han gillar den dock inte lika mycket som jag).

Kram, karma och kärlek

hallonmuffin sa...

...och om du inte tyckte jag skrev låt tillräckligt många gånger i förra inlägget så kan jag skriva det lite till: Låt, låten, låtarna, låten, låt, låtarna, låt, låten, låten, låten, låten... ;)

Eva sa...

Härligt att det går framåt :-)
Jag köpte faktiskt ett måttband i förra veckan, men jag har glömt att använda det :-/
Önskar dig en riktigt fin jul!

Kram!

Anneli Sjögren sa...

Vera: *Asg* Det låter nått det!! ;-) Den låten är verkligen bra, och är faktiskt den enda låten med Laleh som jag verkligen, verkligen gillar! Av de låtarna jag hört hittills bör tilläggas...!! :D
Eva: Måttband är till för att användas!! Men inte behöver väl du gå ner i vikt??