Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 9 december 2010

Ta chansen!!

OK Folks!!
Om det är nåt ni vill veta om mig så är det hög tid att fråga, för ikväll är det meningen att jag ska svara på era frågor i det kommande temablogginlägget!!
Blir det inga frågor så blir det inget blogginlägg!! Så ta nu chansen - den kanske aldrig kommer tillbaka!! :D

Antingen så skriver ni er fråga i kommentarsfältet eller så kan ni maila den till mig!! Min mailadress ser ni ju i högra kolumnen under min presentation här på bloggen!!

Kom igen nu!!

Anneli.

5 kommentarer:

Jannica sa...

Va gör du om dagarna? Jobbar med/vad är du utbildad till? Hur kommer de sig du så gärna vill hjälpa andra människor?

Maria sa...

Jag vill veta mer om din andliga resa!! Hur började det och vilka vägar har den tagit, hur långt har du kommit osv?? Det vore väldigt intressant för en nybörjare som mig :) Kram

tantista sa...

Nää... vill inte veta nåt om dig... jag läser dig som en öppen bok;-) Ha ha, skojar bara. Här är en fråga som jag själv tycker om att fundera över:

Tänk dig att du är på en middagsbjudning. Många gäster och du känner inte din bordskavaljer. När ni har satt er till bords och skall börja konversera sådär som man gör så säger han plötsligt: Stopp! Om du bara fick lov att berätta en enda sak om dig själv, vad skulle du berätta då?

hallonmuffin sa...

Vad är din favoritdoft?

Anneli Sjögren sa...

Nu kan ni läsa mina svar på alla frågor!! :D