Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 9 december 2010

Dag 25. Vad vill ni veta om mig?

Tack för era frågor! Då kör vi:

Jannica är först ut: Va gör du om dagarna? Jobbar med/vad är du utbildad till? Hur kommer de sig du så gärna vill hjälpa andra människor?
Svar: Jag sover ganska länge på mornarna!! Nån gång mellan 9 - 10 går jag vanligtvis upp. Jag är väldigt morgontrött och sover oftast ganska dåligt på nätterna. Det är tur att jag inte har ett "normalt" jobb att gå till! Jag har permanent sjukbidrag på 50 % och är numera inskriven hos Arbetsförmedlingen + att jag "frilansar" lite som Medium och Tarotkonsult på de andra 50 %. Jag sitter alldeles för mycket framför datorn!
Mina utbildningar är bl a: 9-årig grundskola, barnskötare, ungdomsledare, Miljöinformatör, Amningsrådgivare, Kursledare i Sorgbearbetning, PSYCH-K-coach/facilitator, Medium och Healer.
Jag vet egentligen inte varför jag tycker så mycket om att hjälpa andra människor...! Dels är det nog ett arv från min mamma och dels något jag verkar vara ganska bra på, så det "bara blir så"...! Det är dessutom mycket lättare att hjälpa andra än sig själv...! Och jag älskar människor!! Och jag försöker behandla andra som jag skulle vilja bli behandlad själv.

Nästa fråga kommer från Maria: Jag vill veta mer om din andliga resa!! Hur började det och vilka vägar har den tagit, hur långt har du kommit osv?? Det vore väldigt intressant för en nybörjare som mig :) Kram
Svar: Min andliga resa började redan när jag var liten - jag har liksom fått det med modersmjölken i och med att min mamma var medial. Men tyvärr kämpade jag väldigt hårt för att inte bli som mamma...! Dumt.... Mycket dumt....! Kan jag i alla fall tycka så här efteråt!!
Ett par år efter att mina föräldrar dött så träffade jag en kompis syster som precis hade börjat på en Mediumkurs. Jag hade ingen aning om att det fanns såna kurser och frågade henne om även jag kunde gå den kursen! Självklart, sa hon och innan jag visste ordet av så var jag på en sån kurs! På den visade det sig att jag utan att jag visste hur jag gjorde kunde kommunicera med döda människor! Den Engelska Mediumläraren sa till mig att: "You're going to be a natural medium, just as you are a natural mother". Och han hade inte fått nån information om vilken slags mamma jag var - men jag är verkligen en "naturlig" mamma som fött något så när naturligt, ammat länge (5 barn i sammanlagt 13 år), sovit med mina barn, haft tygblöjor, lagat egen barnmat o s v.
I ganska precis 5 år har jag utvecklat min medialitet på olika kurser i både Sverige och England och för ganska precis 3 år sen hade jag min första egna seans! Men utvecklingen fortsätter hela tiden - jag har bara inte gått nån kurs på ett par år! Men så fort jag sparat ihop tillräckligt med pengar så åker jag över till England igen och går fler kurser!! För fullärd blir man aldrig!!
Ungefär 1 timme norr om London, i Stansted ligger Arthur Findlay College - en mediumskola jag verkligen kan rekommendera!!
Min Mediumutveckling har mer eller mindre räddat livet på mig! Den har gett mig en styrka och förmåga att ta mig ur utbrändhet som förmodligen inget annat kunnat gjort! I mediumskapet har jag hittat mig själv och mitt "kall"!! KRAM tillbaka!!

Nästa fråga kommer från min kära vän "tantista": Tänk dig att du är på en middagsbjudning. Många gäster och du känner inte din bordskavaljer. När ni har satt er till bords och skall börja konversera sådär som man gör så säger han plötsligt: Stopp! Om du bara fick lov att berätta en enda sak om dig själv, vad skulle du berätta då?
Svar: VA??? What kind of question är det??? Bara EN??? Är du galen??? EN??? ;-)
Jag skulle nog berätta att jag är Medium! Jag gillar att provocera människor och se hur de reagerar, och dessutom är det viktigt för mig att andra vet vem jag är. Just det tror jag är en kvarleva från att ha växt upp med en tvilling som jag blivit jämförd med i hela mitt liv! Det har alltid varit viktigt för mig att bli sedd för den jag är, och bland det värsta jag visste när jag var liten var när folk sa: "Titta här kommer tvillingarna"! Som om vi satt ihop eller nåt!!

Sista frågan kommer från Vera: Vad är din favoritdoft?
Svar: Den här frågan är enkel!! Jag har 3 absoluta favoriter och det är: Ros, Liljekonvalj och Jasmin! :D

Med denna information stänger jag frågelådan för denna gång!
Tack Jannica, Maria, tantista och Vera för era frågor!!

Anneli.

10 kommentarer:

tantista sa...

Vaa, gillar du att provocera människor?! Det hade jag ingen aning om! På allvar hade jag inte det alltså! Här faller fjällen från mina ögon! ;-)

Anneli Sjögren sa...

Ha, ha!! Ja, men inte på nåt elakt sätt!! Med glimten i ögonen och bara människor jag tror kan ta det!! :D Också på ett sånt sätt som kanske får folk att tänka till lite!!
Kommer inte på nåt bra exempel, bara den gången som jag stod och tittade på födelsedagskort och en jag känner kommer fram och undrar vem jag ska köpa kort till. Min tvillinsyster, säger jag. Hon fyller år imorgon. Jaha säger personen, hälsa henne och gratta!! Jag skulle sååå gärna velat se reaktionen när hon kom på att det per automatik också är min födelsedag...!! :D
Eller när det ibland hände att nån frågade om jag och en kompis är syskon, och jag svarar: JA, men vi har inte samma pappa men varsin mamma....! Folk brukar se väldigt konfunderade när det börjar gå upp för dem vad jag egentligen sa...!! :D
Ovanstående är väl egentligen inga bra exempel på provokationer, men du kanske förstår vart åt det lutar...!?!

tantista sa...

lol, ja:D

Jannica sa...

:)

Anneli Sjögren sa...

:D & :) tillbaka!!

Eva sa...

Kul att läsa! :-) Och vet du vad? Vi har samma doftfavoriter :-)

Sv: Ja du, jag vet inte vad jag ska tro om hela det här ufo/alien-grejen. Jag ska nog lägga det på hyllan nu. Kommer det upp något nytt som liknar det under hypnosen... ja, då får jag ta det då. Nu är jag bara glad över att det är så lugnt och skönt här. Inga spöken eller rivmärken. Känns som jag är på rätt väg :-)
Ha en trevlig helg förresten!
Kram,
Eva

Anneli Sjögren sa...

Ja, vi är nog inte ensamma om att gilla de dofterna...!! :D

Skönt att det har lugnat ner sig för dig!! Det är du sannerligen värd!!

Ha en riktigt trevlig helg du också!! :D

Anonym sa...

Härliga dofter du gillar. Ja, förkyld har jag blivit nu. Konstig grej. Trodde först att jag var på väg att bli magsjuk i fredags. Får se vart det slutar. Trevligt med frågestund.

Lena sa...

Åh, jag ska inte skicka kommentarer på iphone till dig. Då blir jag anonym ofta. Det var jag som skickade kommentaren om förkylning.

Anneli Sjögren sa...

Hej Lena!! Teknikens under det här med att blogga och kommentera från sin iphone!! Men lite konstigt att du blir anonym...!
Får jag välja mellan magsjuka och förkylning så tar jag absolut förkylningen!! Att vara magsjuk är bland det värsta jag vet!!
Krya på dig!!