Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 30 december 2010

Packad och glad!

Nu har jag packat allt jag behöver för min helg i Stockholm. Ja, förutom maten som får vara kvar i kylen tills det är dags att åka! :D
Dock har det blivit en liten ändring i resplanerna: Jag skulle ju åka nu ikväll, men kommer istället att åka i morgon förmiddag! Det är egentligen bättre så inte mig emot! :D

Titeln på detta blogginlägg - Packad och glad - låter lite som att jag syftar på alkohol, vilket jag vill förtydliga att jag INTE gör!
Alkohol skapar sååå mycket problem i samhället - både på personnivå och samhället i stort - att jag har gjort ett medvetet val att avstå ifrån det! Jag vill inte vara delaktig i allt det elände som alkoholen bidrar till!
MEN... jag talar inte om för andra hur de ska/borde göra - det måste var och en avgöra själv! Jag tror inte på tvång - jag tror på upplysning och personligt ansvar!

Hur ni än gör med alkohol i helgen, så var rädda om er och varandra!!

Anneli.

Inga kommentarer: