Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 11 december 2010

Dag 27. Min favoritplats + lokaluppdatering!

Jag har 2 favoritplatser, om man nu pratar om hemmet/närmiljön.
Den första är hörnet på vår soffa i vardagsrummet. Där älskar jag att krypa upp och sitta och läsa eller se på TV.
Den andra är ute i min lilla "arbetslägenhet" tvärs över gräsmattan. Jag har en hörnsoffa där ute också, men oftast sitter jag i min sköna kontorsstol.

Vad gäller favoritplats rent geografiskt så ligger "Playa Del Storsjön" väldigt bra till! Det är en liten sjö mitt inne i skogen ca 1 mil härifrån och dit brukar vi åka på somrarna för att bada, simma och sola! :D

Apropå min lägenhet, så kommer ju den inte att vara en av mina favoritplatser så länge till...! Efter årsskiftet går ju flyttlasset till lokalen i stan!
Igår hyrde Janne och jag en släpkärra och körde ner till Stockholm för att köra hem 30 stolar och 3 bord som jag köpt på annons! :D De står nu i lokalen och väntar på att jag ska fräscha till dem så de kan börja användas!! Att jag köpte stolarna och borden gör att det börjar kännas verkligt det här med lokalen! Ni som varit med från början och följt mitt sökande och hittande av lokal, min vånda över om jag vågar ta den eller ej och sen mitt bestlut om att faktiskt ta den kanske kan förstå hur jag känner! Det pirrar ordentligt i hela mig!! Det känns sååå läskigt, och sååå rätt!!
Lägenheten ska fixas upp lite den med och sen kommer vi nog att hyra ut den. Om nu nån vill flytta hit ut i obygden! Hur det går med den saken får vi se!!

Anneli.

2 kommentarer:

Jannica sa...

Glad för din skull :)

Anneli Sjögren sa...

Tack!! Visst är det spännande med lokalen!! Jag kan knappt tro att det är sant att jag äntligen vågar mig ut ur da house!! :D
En kompis till mig som också är Medium har i minst 1½ år sagt när hon tittat i Tarotkorten för mig, att jag "måste ut ur huset" och att "det är dags nu"!! :P