Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 22 december 2010

Bråda dagar...

Nu är det bråda dagar! Jag fattar inte att det är julafton redan på fredag!! Jag är inte klar med allting än!!! Och det lär jag inte bli heller!! Jag får väl göra som jag alltid gör: försöker prioritera det jag tycker är viktigast. För varken tid eller ork räcker till!

Idag kom den yngre av mina två döttrar hit, och imorgon kommer äldste sonen!! Om tågen går vill säga! Men det ska vi väl hoppas att de gör! Det verkar vara värre att ta sig söder ut!

Maken och jag var in till stan för att handla Julmaten nu i eftermiddags. Usch va folk det är i affärerna! Jag avskyr den här stressen!! Tur att det bara är Jul en gång om året!

Nu ska jag faktiskt försöka komma isäng - imorgon har jag jättemycket att göra och behöver all energi jag kan uppbåda!

Anneli.

Inga kommentarer: