Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 13 december 2010

Dag 29. Mina ambitioner.

Min första ambition var att vara en bra mamma. Redan som 18-åring ville jag ha barn!
Den ambitionen var länge den enda ambitionen jag hade - jag levde verkligen för mina barn! På gott och ont...! Fast mest gott!!
Jag antar att jag var så fokuserad på att vara mamma att jag inte hade några ambitioner utöver det...!
Nu - på äldre dar, när barnen till mångt och mycket klarar sig själva, så är mina ambitioner desto fler! Men lite svårdefinierade märker jag nu när jag försöker sätta dem på pränt...!

Liksom min äldsta dotter "Tiarafeministen" har jag nån slags ambition att rädda världen, men på helt andra sätt än min älskade dotter!

Jag vill få människor att må bra på alla plan: fysiskt, psykiskt, emotionellt och andligt, genom allt från Healing till Sorgbearbetningskurser, PSYCH-K-balanseringar, Medialt arbete och samtal. Jag älskar att få människor att skratta och försöker få människor som kommer till mig att se sin egen potential.

Min ambition just nu är att få till min lokal så bra det bara går så att människor kan komma dit och tanka energi på så många sätt som möjligt!

En annan ambition jag har är att bli frisk och smal(are)! Just nu går det inte så bra...! Vågen visade på ytterligare viktuppgång - 4 hg sen förra måndagen, och måttbandet visade + ½ cm. *Suck*
Mitt hjärta mår inte heller så bra. Min hjärtläkare ringde mig härom dagen och sa att han nu remitterat mig till kardiologen i Falun. Han förstår inte varför medicinen inte hjälper och såg ju på senaste 24-timmarsEKG:t att hjärtat fortfarande slår oregelbundet och "fel".
Tyvärr glömde jag att fråga honom om min plötsliga viktuppgång kan ha med medicinen att göra, men ska försöka ta det med honom så fort det går!

OK! Det får räcka så här!
Vi ses imorgon hoppas jag!! :D

Anneli.

4 kommentarer:

tantista sa...

Mission accomplished - du får alltid mig att skratta:D xx

Bra att du kommer till Falun!

Anneli Sjögren sa...

Ha, ha, ha!! Men resten då?? Jag måste ju fixa resten också!! ;-)
Ja, men min hjärtläkare visste inte hur lång tid det kan ta...! Knappast i år kan jag tänka mig...!

Jannica sa...

Oj, hoppas det inte är något allvarligt!

Anneli Sjögren sa...

Jannica: Jo, tyvärr är det allvarligt, och speciellt eftersom min hjärtmedicin inte funkar tillfredställande! Jag har blivit diagnostiserad med hjärtsvikt, men läkarna vet inte varför jag fått det...!
Men jag är ju i alla fall under utredning, så det ska nog ordna sig till slut!!