Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 5 december 2010

Dag 21. Ett annat ögonblick.

Hela livet är en lång räcka ögonblick, så vilket av dem ska jag skriva om??
Jag måste fundera en stund!! Hmmm.....!!

Redan första gången som dagens tema hette "Ett ögonblick" tyckte jag att det var hopplöst att hitta nåt bra att skriva om, och idag känns det inte ett dugg lättare!!

Näe, jag kommer inte på nåt!!
Det kan bero på att jag är riktigt, riktigt trött efter att inte ha sovit så bra de här två nätterna hos min dotter. Jag sover i hennes hårda bäddsoffa så sömnen har det blivit lite si och så med...! Men nu är det bara en natt kvar!! Imorgon ska jag åka hem!
Ni vet ju vad man säger: Borta bra men hemma bäst!! Det kan jag skriva under på!!

Anneli.

3 kommentarer:

tantista sa...

Nää, hemma bra men Stockholm bäst! Det var kul att träffa dig och N.N.!

Anonym sa...

Jag är nyss hemkommen jag med, och jag säger detsamma: Borta bra, men hemma bäst! Kram

Anneli Sjögren sa...

tantista: Ja, så kan man ju också se det...!! Jag älskar Stockholm, och du vet ju att jag skulle vilja ha en liten övernattningslägenhet på Söder om ekonomin tillät - men att flytta tillbaka och BO där igen känns inte aktuellt!! Jag trivs på landet!!!
Men jag håller till 100 % med om att det var kul att träffas och "hänga" med dig och N.N. Trots att ni "gaddade ihop" er mot mig!! ;-) Men det är lugnt!! Det kan jag ta!! :D

Vera: Välkommen hem!! Borta ÄR bra, men hemma - ja, det finns inget som går upp mot hemma!! :D