Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 6 december 2010

Väntar...

Sitter här i Linnéas lägenhet och väntar på att Janne ska komma. Linnéa är på jobbet och jag har roat mig med att diska och plocka ihop mina grejer.
Janne har varit på en akupunkturbehandling hos våran favoritakupunktör Dr Yang i Ropsten och så fort Janne kommer hit ska vi ut och handla lite innan vi åker hem till Avesta.

Eftersom jag inte vaknade hemma imorse så har jag heller inte vägt och mätt mig som jag brukar på måndagsmornarna. Det får bli imorgon bitti istället! Men jag har inga förhoppningar om något positivt resultat...! Men det vet vi imorgon!

När jag kommer hem ikväll tänkte jag skriva dagens "temablogginlägg" som är "Det här upprör mig". Jag tillhör inte den lättupprörda typen, så det tål att tänkas på!! Men jag har ju till ikväll på mig!! :D
I'll be back!!

Anneli.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Jag älskar att du är så svårupprörd att du behöver en halv dag på dig för att komma på något som upprör dig! ;) Hoppas att du haft det bra i Stockholm!

Jannica sa...

Håller tummarna för bra resultat imorn :) Hoppas du haft det trevligt i Stockholm :)

Anneli Sjögren sa...

Jenny: Vad jag skrattade när jag läste din kommentar!! Jag hade inte riktigt sett det så!! :D
Jag har haft det jättebra i Stockholm!! Det är så roligt att träffa gamla kompisar och förstås mina barn!! Fast sonen såg jag inte röken av...! Men han kommer hem och firar jul, så jag får i alla fall se honom då!! :D

Jannica: Håll tummarna riktigt hårt, så håller jag tummarna för att det hjälper!! ;-)
Det är alltid lika trevligt att hälsa på i Stockholm!! När jag sitter här i Avesta får jag ibland för mig att jag saknar storstan, men efter några dagar där så börjar jag längta hem till landet igen!! :D Borta bra men hemma bäst!! :D