Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 12 december 2010

Dag 28. Det här saknar jag.

Vilket mysko ämne...!! Sakna kan man ju göra på olika sätt!
Jag saknar mina föräldrar jättemycket t ex!! Jag saknar att amma!! Jag saknar att kunna äta vad jag vill utan att fundera på hur mycket kolhydrater det innehåller! (Speciellt idag när vi bakat lussebullar som blev superfina, doftade ljuvligt och enligt grabbarna smakade supergott!)
Jag saknar att vara smal!! Jag saknar sommaren, mina kompisar som bor långt här ifrån, att ha en bra ekonomi, bra kondition och bra hälsa. Det finns mycket jag saknar!

Men mest av allt är jag så oändligt tacksam för det jag har! En fin familj; 5 underbara ungar och en fantastisk man! Ett hus på landet och egen bil! En lokal!! Alla mina vänner!! Jag behöver aldrig gå hungrig och inte frysa!
Jag älskar mig själv och jag älskar livet!! Varför fokusera på det jag saknar???

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jag håller med dig. Varför bli bitter över det man saknar? Vi tittar framåt och är glada för det vi har istället. Mycket bra tanke. Ha en underbar Lucia, Anneli. Och jag tycker du ska unna dig en lussebulle! <3

Anneli Sjögren sa...

No can do!! Skulle jag äte ens en halv bulle skulle jag få fruktansvärt ont i magen och huvudet!! Jag provade för snart ett år sedan och det gör jag inte om!!! Däremot så åt jag faktiskt en liten pepparkaka efter maten härom dagen och det gick bra! :D Lussebullarna har jag bara luktat på - men det räcker för mig!!