Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 2 december 2010

Dag 18. Min favoritfödelsedag.

Men HUR ska jag kunna välja ut bara EN av alla födelsedagar...?!?

Jag kommer från en familj som tog alla tillfällen i akt att fira! Trots att vi ekonomiskt sätt levde på marginalen under min uppväxt så ställde mamma alltid till med kalas, julgransplundring, midsommarfest o s v!
Pappa - som var konditor på den tiden - var alltid den som bakade och gjorde tårtorna! :D

Den födelsedagsfest som kommer till mig när jag letar i minnet efter en av alla födelsdagar, är min 90-årsdag!! :D
Ha, ha!! Ni visste inte att jag var så gammal, va!?! ;-)
Nä'rå'! Skoja bara!! Jag fyllde bara hälften - den andra halvan stod naturligtvis min kära tvillingsyrra för!! :D Vi fyller ju alltid dubbelt!!

På Rosalis och min 90-årsfest hade vi abonnerat en hel resturang här i Avesta och halva släkten kom för att fira oss! Och vi har stor släkt...! :D
Rosali och jag brukar alltid skriva låtar till släkt och vänner som fyller år - eller rättare sagt: vi brukar ta en känd melodi och hitta på en rolig text om den som fyller år. Nu tänkte vi att det är väl ingen som skriver nåt till oss, så vi får väl göra det själva!
Sagt och gjort!! Vi körde på temat gamla käringar och skrev "Käringarnas rap", som vi framförde utklädda till tanter!! Ingen av oss har rappat förut, men det gick riktigt bra och vi fick både applåder, visslingar och glada tillrop av publiken/gästerna!! :D

Våra barn - 9 stycken tillsammans - hade skrivit en låt de också, så det blev liksom dubbelt spex!! Och självklart fick även de applåder, visslingar och glada tillrop!!

Ja, det var verkligen en födelsedag värd att minnas!!

Anneli.

2 kommentarer:

Jannica sa...

Åh va roligt:D:D:D

Anneli Sjögren sa...

Ja, vi har alltid så roligt på våra fester!! Och vi dricker aldrig alkohol - det behövs inte!! Vi är tillräckligt galna ändå!! :D