Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 14 december 2010

Dag 30. Ett sista ögonblick.

Idag är sista dagen av temabloggandet!! Det är rätt skönt att det är över nu! Eller snart, rättare sagt - det här inlägget är ju inte färdigskrivet än!

Det är 3:dje gången som bloggtemat är nånting med "ögonblick" och jag fattar fortfarande inte vad det är meningen att man ska skriva om egentligen! (Vem farao är det som hittat på de här frågorna egentligen??)

"Blott en dag, ett ögonblick i sänder..." får jag i huvudet när jag försöker komma på vad jag ska skriva om. Det är ju en gammal psalm, och jag är inte religiös, så det gav ju inget tips...!

Näe, vet ni vad: Jag struntar i det där ögonblicket!! Det blir inget konstruktivt av det ändå!!

Från och med imorgon så "frilansar" jag ju igen, d v s skriver om vad jag vill och då ska jag uppdatera er på sånt jag säkert hade skrivit om om det inte var för de där temainläggen. Det är speciellt en sak jag gärna vill berätta om och som jag tror att ni kommer tycka är spännande!! Men det tar jag imorgon!! (Oh, vilken cliffhanger jag fick till!! ;-)

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Du är så obstinat som struntar i sista ämnet! Jag har också undrat över vem som konsturerat ämnena, särskilt med tanke på att "dagens outfit" fanns med två gånger!

Spännande att höra senare idag om vad du har att berätta!

Anneli Sjögren sa...

Obstinat...! Me like - åtminstone i det här fallet!! :D

Det måste vara nån modeintresserad bloggare som hittat på det från början...! Men det ena "dagens outfit" bytte jag ut mot nånting annat. Borde ha gjort det med alla dessa ögonblick också...! ;-) MEEEN, nu ser vi framåt!!
Ska straxt skriva mitt utlovade blogginlägg - men, oops! Det hann visst bli imorgon innan jag ens kom mig för att påbörja det...! Så kan det bli för en nattsuddare som jag!! :D