Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 16 januari 2011

Sån är jag...

Jaha ja...! Här sitter jag igen - mitt i natten som vanligt!! Jag skulle ju sluta med de här dumheterna och gå och lägga mig dagen innan jag ska gå upp...! *Suck* Men sån är jag...!

Tänkte bara lite snabbt skriva några ord om dagen som varit.
Väckarklockan gick igång 7.45 imorse efter kanske 5 timmars sömn och sen dess har jag varit igång mer eller mindre konstant! Men så mår jag där efter också...!

I alla fall: Nu är möblerna flyttade till lokalen och mycket men inte allt är på plats där det ska stå!! Imorgon - f'låt; idag - ska jag börja plocka in alla prylar i skåp och lådor, men jag tänker unna mig lite sovmorgon först!!
Innan jag kan gå och lägga mig så ska jag hänga upp lite tvätt. 3 fulla maskiner har jag tvättat och allt ska till lokalen!! Hoppas det sista hinner torka ordentligt fast jag hänger upp det så här sent!! Jag vill ogärna behöva torktumla.... miljön, ni vet...!

Nä, det är bäst jag sätter fart så jag får gå och lägga mig snart!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: