Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 23 januari 2011

Ekologiska doftljus

För en tid sen så vann jag ju fina ekologiska doftljus från Klinta, när Vera på bloggen Ekomuffin hade en tävling!! Då utlovade jag en bild på dem och här kommer nu äntligen den bilden!! :D Bättre sent än aldrig!!

Idag har jag bara gått hemma och skrotat, det enda vettiga jag gjort är att ladda diskmaskinen och gjort en jättegod svamp- och lökpaj, LCHF naturligtvis!! :D Men man behöver såna dagar ibland också, tycker ni inte!?!
Imorgon ska jag till lokalen igen - jag har faktiskt längtat dit!! Om jag hinner så ska jag laminera och sätta upp några fler auragrafer och kommer jag ihåg så ska jag ta kort på dem och visa er här på bloggen!!

Det är ju måndag och väg- och mätdag imorgon. Ska försöka komma ihåg det den här gången!! :D

See you tomorrow I hope!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har du testat någon av ljusen än? Och vad tyckte du om dem? Mitt ljus är snart slut så jag får nog köpa ett nytt sedan.

Anneli Sjögren sa...

Nej, jag har inte testat dem än...! Jag går och glanar på dem och luktar på dem och tänker att jag ska tända nåt av dem, men jag kan inte bestämma vilket jag ska ta först.... så då blir det inget!! Men det är bara halva sanningen...! Jag har ett annat doftljus som jag fått av min kompis Katta och som snart är slut, och när det ÄR slut - DÅ ska jag välja ut ett av dem från Klinta och tutta på!! :D