Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 4 januari 2011

Nu händer det grejer!!

Jag sitter här vid min dator och är helt och totalt slut!! Nästan hela dagen har jag varit i lokalen med min man och mina kompisar!! Det har torkats ur skåp och lådor, ställts in muggar, assietter, bestick och kastruller, pillats ut plaspluggar ur väggarna, spacklats igen alla hålen, tvättat alla väggar (utom en...) med målartvätt, toan fräschats upp och 30 stolar dammsugits!!! Dessutom har vi hunnit fika 2 gånger!!
Imorgon ska jag packa ner ännu fler saker från lägenheten och på eftermiddagen ska Janne och jag tillbaka till lokalen och fortsätta. Till Jannes och min hjälp kommer min PSYCH-K-kompis och hennes två barn, och förutom att packa upp grejor från lägenheten ska vi slipa väggar och börja måla dem!! :D
Det är så spännande och roligt så det är inte klokt!! Tur att jag har min underbare man och mina underbara vänner som hjälper till, för annars hade det inte gått!! Så slut som jag är nu har jag inte varit på år och dar och jag är lite rädd att jag när allt är färdigt bara kollapsar...! Det funkar att skärpa sig ett tag, men bara ett tag...! Det gäller att respektera sina gränser, och det försöker jag verkligen göra!!

Nu ska jag kolla lite mail och facebook innan jag stupar i säng! Fortsättning följer!!

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu händer det grejor minsann! OHHH!

Anneli Sjögren sa...

Jo, du!!! Det vill jag lova!!! :D Kul så in i vassen!!!