Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 26 januari 2011

Stylish Blogger Award

Jag har fått en Stylish Blogger Award av min bloggpolare; fina Vera på bloggen Ekomuffin!! Jag bugar och tackar!!
Meningen är att jag i min tur ska skicka den vidare till 15(!) bloggare, MEN... Jag gör inte det!! För det första vet jag inte ens i närheten av så många bloggare som inte redan har fått en sån här award, och för det andra så är jag - trots äran av att få emot ta en award - lite allergisk mot allt som har den minsta likhet med kedjebrev, och för det tredje så är jag för trött och stressad för att orka!! Jag hoppas inte att du tar illa upp, Vera!!

Sen skulle man skriva 7 sanningar om sig själv, och det kan jag väl göra!! :D

1. Just den här delen av Awarden uppskattar jag!! Jag älskar att lära känna nya personer, men jag vill också väldigt gärna att människor ska lära känna mig!! Det här är ett sätt!! :D

2. Jag har en tattuering som jag tyvärr är missnöjd med och funderar på att lazra bort och sen göra om. Tattueringen består av 5 ballonger i olika färger som är ihopknutna med en rosett och var och en av ballongerna har ett namn skrivet på sig: namnen på mina barn! Ballongerna är hjärtformade och symboliken är att trots kärleken till mina barn, så är de fria - man äger aldrig sina barn, men de är ändå förbundna med varandra!!

3. Jag är vegetarian av födsel och ohejdad vana! Äter ingenting som haft ögon!!

4. Jag är en riktig nattuggla - och då förstås väldigt morgontrött!!

5. Mina favoritböcker och filmer är Twilight och Harry Potter!

6. Jag är Hårdrockare ända in i märgen!! Riktig rackarns Hårdrock ska det vara!!

7. Jag är känd för att vara duktig på att prata. Mitt längsta telefonsamtal varade i 11 timmar, med endast en snabb kisspaus mitt i!!! Men tilläggas bör att hon jag pratade med är snäppet ännu duktigare på att prata!!!

Japp!! Nu vet ni!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Rosali sa...

Att Anneli kan prata det kan jag intyga, jag är nämligen hennes tvillingsyster. När vi var yngre var det alltid Anneli som fick prata för mig (jag var så otroligt blyg på den tiden). Men när jag ville säga något ja då var hon ofta där och sa det åt mig iallafall, så jag knappt fick en syl i vädret. Ja det var då det, nu kan jag snacka för mig själv:D Älskar dig syrran! Ses i klväll på teatern.

Anneli Sjögren sa...

Jaha ja!! Nu har syrran varit in på bloggen och skvallrat om mig...!! ;-) Ha, ha! Men det är sant det hon säger!!
Ja, vi ses på teatern!! Break a leg, sis!! Älskar dig också!! :D