Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 31 januari 2011

Same same and different

Idag har jag pratat Engelska i nästan 3 timmar!! :D
Jag älskar att prata Engelska och är ganska bra på det om jag får säga det själv!
Så vem pratade jag med då?? Jo; med min bonusdotter från Taiwan!!
Det visste ni inte att jag hade en bonusdotter också!! Jojjomensan - det har jag!!
Hon kom hit som utbytesstudent för snart 10 år sen och bodde hos oss ett år, och vi har fortfarande kontakt!! :D
Det är tur att det finns skype - för att prata i 3 timmar med en som befinner sig i Taiwan på en vanlig telefon hade blivit dyrt!!

Jaha, vad är det som är same same, då?? Jo, min vikt! Ingen förändring över huvudtaget från förra måndagen!!

Och det som är different är vart jag befinner mig just nu, och framför allt var jag ska sova inatt! Svaret på båda är: i lokalen!! :D
Några kompisar och jag har umgåtts här ikväll - och "lekt" med mina fina nya Tarotkort som jag fick av "tantista" :D - och när de gick för en liten stund sen så bestämde jag mig för att stanna!! Praktiskt eftersom jag är så trött!!

Så nu ska jag bädda (som tur är tog jag hit lakan och sånt för bara några dagar sen!!) och krypa ner i sängen efter att ha kollat lite mail!!
Natti, natti blogreaders!! :D

Anneli In Da New House!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Vilken grej med en bonusdotter från Taiwan! Och vad roligt att ni fortfarande har kontakt! Hoppas att sovandet i lokalen gick bra!

Anonym sa...

Vad spännande att sova i lokalen! Hoppas du sov gott? Kram, karma och kärlek

Anneli Sjögren sa...

Jenny: Ja, det är verkligen kul med bonusdottern!! Jag gillar att lära mig om olika kulturer och Taiwan är inget man hör talas om till vardags!! Men jag kan ju få förstahandsinformation!! :D
Jo, jag sov faktiskt riktigt gott i lokalen! :D

Vera: Jag sov som en prinsessa!! Det är ju riktigt sköna sängar de som jag tagit till lokalen, så det var inga problem! Men det kändes ju förstäs väldigt ovant, med helt andra ljud än hemma!! Jag kommer nog att sova över där fler gånger!! :D