Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 13 januari 2011

Det närmar sig!!

Nu ni!!! Nu närmar det sig med stormsteg!!

Jag pratar förstås om lokalen!! Jag kan nästan inte prata om nåt annat just nu!! Det känns som att hela mitt liv kretsar runt den!! Och så får det vara just nu!! :D
Allting som ska målas är målat, nästan hela det sista rummet är färdigtapetserat - det är bara lite pilljobb kvar som Janne ska göra imorgon! Sen ska det rummet, köket och samlingsrummets golv få sig en duvning och sen är det klart att flytta in!! :D Gardiner sitter uppe överallt utom i det sista rummet och det ligger en matta i hallen redan!!

Medans Janne pillar med de sista tapetsnuttarna imorgon så ska jag tömma skåp och lådor ute i lägenheten med Nettan och Leifs hjälp och på lördag går flyttlasset!! Jag kan knappt tro det!!!
Kan ni??
Ni som har följt min blogg ett tag nu har ju fått vara med från början när jag först pratade om att jag ville ha en lokal i stan, och sen letade efter den och sen även hittade!! Hela förloppet finns dokumenterat här på bloggen!! Vilken resa!! Det är så spännande så det är inte klokt!! :D Ja, det kanske inte ni tycker - men för mig är det faktiskt en livsomvälvande grej!! Det känns som att jag vänder blad och går in i en ny fas i mitt liv!!
Det är inte utan att jag undrar vart mitt liv ska barka hän!! Blir det som jag drömmer om eller är allt bara en bubbla som spricker efter ett tag?? Eller blir det ännu bättre än jag kan föreställa mig?!?
Den som lever får se!! Och den som läser min blogg får veta!! :D

Anneli.

7 kommentarer:

tantista sa...

Går inte att fatta att allt detta händer! Att du satt bollen i rullning! Skall ditt ställe ha ett namn?

Haze design sa...

Grattis! klart det blir ännu bättre än du kan föreställa dig :-D

Anonym sa...

Ja, jag undrar som tant(ista): Vad ska stället heta?

Anonym sa...

"In da house"?

Anneli Sjögren sa...

Ha, ha, ha!! Tack för kommentarerna!! :D
Jag har inte tänkt på om stället ska ha nåt namn, faktiskt!
Men "tantista" sms:ade mig idag och föreslog Änglarum. Det tyckte jag var vackert och jättebra!! MEN: Vi är några stycken som har bildat en förening som heter Föreningen Aurora Helhetshälsa och det är meningen att föreningen ska husera i lokalerna och hitta på massa bra saker! Föreningens syfte är Hälsa på alla plan; fysiskt, psykiskt, emotionellt och andligt - så det finns massor man kan hitta på inom det!! :D
Men för att återgå till namnet, så kanske själva lokalen kan heta Änglarum och föreningen hyr in sig där... eller blir det knasigt...??? Åååååh!! Jag vet inte - vad tycker du/ni???
Tack för peppen, Haze!!

tantista sa...

Jag tycker Aurora är bäst:) Visste ju inte att det redan fanns ett namn.

Anneli Sjögren sa...

Hmmm...!! Tja...! Jag tyckte ditt förslag var jättebra också!! :D