Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 25 januari 2011

Mitt i natten...

OK...! Klockan är 2.22 och jag borde verkligen ligga i sängen och dra timmerstockar vid den här tiden...! Men här sitter jag...!
Jag har varit i lokalen med ett gäng kompisar idag - f'låt: igår. Vi satt och målade auragrafer allihop och hade hur trevligt som helst!! Men tror ni att jag kom ihåg att ta kort??? ICKE!!!
Men en av kompisarna följde med hem och sover över och imorgon ska vi tillbaka till lokalen en stund, så då vore det väl själva f...n om jag inte ska komma ihåg att fota lite!!

Och apropå att komma ihåg, så gjorde jag det imorse - eller rättare sagt igår morse...! Jag kom ihåg att det var måndag och min mät- och vägdag! :D
MEN: Det är nåt mysko med min vikt!!! Jag hade gått upp 4 hg, men minskat med en centimeter runt midjan!!! Ibland undrar jag verkligen hur jag är funtad...! ;-)

Men nu go' vänner, ska jag gå upp och lägga mig!! Natti natt!! Eller snarare: god morgon - för ni har väl ändå förstånd nog att sova nu!!

Anneli.

Inga kommentarer: