Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 21 januari 2011

Auragrafer

Auragraf - vad 17 är det för nåt??
Som jag tror de flesta av er har förstått så är jag (bland mycket annat) ett Medium - d v s jag kan snacka med döingar...! Men inte bara kommunicera med de som dött, utan även t ex läsa/tolka Tarotkort och känna av folks energier. Det ingår liksom...!
En auragraf är en slags tolkning av en persons aura där man kan läsa av massa olika saker om personen och man kan tolka en auragraf på samma sätt som man tolkar Tarotkort.
Låter det flummigt?? Var och en av er som läser det här får tro vad ni vill! Jag försöker inte övertyga någon - var och en blir salig på sin tro!!
I alla fall, min kompis Katta är en riktig baddare på att måla auragrafer, och själv så fuskar jag lite med auragrafmålning, och idag har jag laminerat och satt upp ganska många i min lokal! Jag tänkte att samlingsrummet ska bli som en utställningslokal för auragrafer!!
Ska försöka komma ihåg att ta lite foton på dem och lägga ut här på bloggen, men först ska jag laminera några fler och sätta upp! Få se om jag gör det imorgon - jag har inte riktigt bestämt vad jag ska göra än.

Om ni undrar nåt om t ex auragrafer så tveka inte att fråga!! Jag lovar att svara så gott jag kan!

Anneli.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror på att man kan läsa auror, och även att auror förändras och ändrar färg och form varje dag. Precis som humöret.

Lena sa...

Låter spännande med aurografer. Jag vet ibland inte vad jag ska tro om detta ämne. Ibland tror jag och ibland inte. Jag kan tro på det du säger och att människor har gåvor. Samtidigt finns det många oseriösa inom branchen.

Anneli Sjögren sa...

Vera: A believer!! I like!! ;-) Jo, så är det! Auror förändras bl a efter sinnesstämning och om man är sjuk m m.

Lena: Du gör helt rätt i att vara lite skeptisk - det finns verkligen massa oseriösa människor som påstår sig vara medium, men bara är väldigt duktiga på att läsa av människors reaktioner på vad de säger och på att veta vad folk vill höra! Dem ska man akta sig för!! Ofta - men inte alltid - tar de duktigt bra betalt för sina tjänster också...!