Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 2 januari 2011

Stockholm - Avesta.

Sitter på tåget halvvägs framme i Krylbo (Avesta).
Det ska bli skönt att komma hem! Borta bra men hemma bäst heter det ju, och det håller jag verkligen med om!!
Men det har varit riktigt trevligt hos kompisarna - vi hade inte träffats på ett helt år så vi hade mycket att prata om och ta igen!!
Hon jag har sovit hos är en av mina äldsta vänner från min barndom! Det är så roligt att vi fortfarande har kontakt och trivs så bra tillsammans!! :D

Imorgon är det ju måndag igen, och jag bävar för vad Nyårsmaten gjort med min vikt...! Men det vet jag i morgon... och sen skvallrar jag för er!!
På återseende!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: