Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 9 januari 2011

Jag har ju redan skrivit att...

jag är så trött, i flera blogginlägg på sista tiden men det är INGENTING mot vad jag är idag!! Jag fattar inte hur jag ska orka släpa mig upp till sängen som står på övervåningen 14 trappsteg upp!! Det här med att fixa till lokalen, det är jätteroligt men OJ vad energi och kraft det tar!! Vi bestämde oss för att ta ledigt imorgon för att samla ihop våra krafter och ta nya tag till på tisdag!! Det är nog rätt smart!!
Nu är två av rummen helt färdigmålade och det tredje skulle kunna varit klart om det inte var för att det behöver en tredje strykning för att bli riktigt bra! PUH!! Men det ska Janne måla klart säger han.
Jag avslutade dagen i lokalen med att tvätta hela spisen, ugnen och plåtarna vilket verkligen var välbehövligt, men nu är jag helt, helt slut!!
Så nu tänker jag släpa mig uppför trappen och i säng!! Sov gott kära bloggläsare!!

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ovanligt att se dig lägga dig innan midnatt, Anneli! ;) Men otroligt kul att det går framåt och att det faktiskt börjar formas. Det är så spännande att följa dig. Kram

Anneli Sjögren sa...

Ha, ha!! Och jag tänkte försöka upprepa den bedriften ikväll!! Vi får väl se hur det går!!
Ja, det går verkligen framåt med stormsteg i lokalen!! Kul att du tycker det är spännande!! Jag har precis lagt ut ett nytt blogginlägg med två nya foton!! :D