Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 25 januari 2011

Jag hinner inte med!!

Hjälp!! Jag hinner inte med!!
Just nu känns det som att mitt liv går i ett rasande tempo och jag har sjukt mycket att göra!!
Jag är inte van!! Jag som gått långtidssjukskriven i så många år!!
Jag är lite rädd att springa rakt in i väggen igen - jo, då!! Man kan göra det storskrattande - tro mig!!
Behöver lära mig att prioritera bättre!! Min man föreslog att jag skulle prioritera bort bloggen...! Mitt svar var: "Är du inte KLOK!!! Aldrig"!!
Däremot så har jag blivit lite sämre på att läsa och kommentera andras bloggar, för nåt måste jag dra ner på!! Men till er som undrar varför jag inte är så aktiv på er blogg längre vill jag bara säga att jag tittar in lite då och då och försöker läsa ifatt, men hinner inte alltid kommentera! Sorry...!

Inatt ska jag i alla fall inte vara uppe och nattsudda, för imorgon ska jag vara inne i stan kl 09.00 för då börjar Socialt företagarkursen!! :D

Natti natti!!

Anneli.

4 kommentarer:

Maria sa...

Anneli, jag känner igen mig. Är också lite rädd att springa rakt in i väggen igen. Men jag tror det handlar om att prioritera som du säger. Jag är inte heller lika aktiv på bloggen längre, och jag hinner bara läsa mina absoluta favoritbloggar, som din!! :) Ta det lugn och ta hand om dig. Kram

Anneli Sjögren sa...

Tack Maria!! Jag läser också alltid din blogg!! Jag har några som jag alltid följer - precis som du!! Din är en av mina absoluta favvobloggar!!
Ja, jag ska försöka ta det lugnt och ta hand om mig!! Du också!! :D

Lena sa...

ÅH, du får ta hand om dig. Jag vet att det inte är lätt att prioritera. Jag har samma problem. Jag är glad att du fortsätter skriva om du orkar. Det är kul att läsa i alla fall.

Anneli Sjögren sa...

Tack Lena!! Ja, man har inte så mycket att välja på när orken tryter...! Jag önskar att jag orkade lägga ut fler bilder! Som du gör!! Det är bl a det som gör din blogg så kul att komma tillbaka till - alla fina bilder du lägger ut!! :D