Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 13 maj 2011

ÄNTLIGEN!!

Äntligen funkar Blogger!! Jag har inte kunnat logga in på min blogg sen igår på dan nån gång, och följdaktligen blev det inget blogginlägg igår, och inget idag förrän nu!

Här har det hänt lite grejer må ni tro!
Teylas alla ungar har nu flyttat till sina nya hem utom en - Solitary Ground - som ska stanna till nästa fredag. (Bra för Teyla att få ha kvar en unge ett tag till!!)
Våran yngsta och nyaste hona i kattfamiljen har däremot fött sin första kull igår!! Fyra ungar blev det!! Här kommer två bilder på dem:
Hur kan en sån ljus katt få så mörka ungar kan man ju undra...! ;-) Men hon är svartamber silver och pappa Totoro är svartsilver med vitt, så det är egentligen inget konstigt! :D
Tyvärr är en av ungarna - den minsta - ganska svag. Vi har försökt stödmata honom med kattvälling för han verkar för slö för att suga tillräckligt effektivt, men det är svårt att säga om han får tillräckligt i sig...! Men vi gör så gott vi kan, så kan vi inte göra mer...! Vi får se hur det går!

Här nedan kommer ett kort på Solitary Ground när hon låg uppe på en låda och sov. Lådan står precis vid Dessies kattungar och hon gillar att ligga där och spana på dem!!
Dessies kattungar är nu 5 veckor idag och de mår alla jättebra! De är supersociala och står och skriker när de ser oss och vill att vi ska ta upp dem och gosa med dem!! Det är så gulligt så det är inte klokt!! :D På bilden här under ligger de och sover i en stor hög!!
Sen kom mamma Dessie och då vart det tutta av!!
Ja, så har vi det hos oss just nu! Jag berättar om hur det går med allting nästa gång jag skriver! Tills dess får ni ha det så bra!!

Anneli.

P.S. Här kommer hemsideadressen till vårt katteri: http://kornsvede.se om ni vill gå in och kolla på våra fyrfota, pälsbeklädda familjemedlemmar! D.S.

3 kommentarer:

Lesly Valencia sa...

Ja jag har inte kunnat svara på mina kommentarer hehe. Men nu funkar det.

TACK! Ja det ska bli jätteskönt att få eget, längtar!

Självklart kan du få lite gryn när de har blivit större, de är redan kö så jag säger till så fort det finns över. Roligt att du gillade artikeln.

Haha ja det gjorde nästan de svanarna jag mötte också, blev så chockad att de inte var rädda för människor som jag är van vid. Men väldigt vackra var svanarna.

Och jepp jag kommer att blogga om sommarkursen ;)Ska bli spännande att läsa den. Jag älskar också sånt, ockult.

Ha en fortsatt trevlig helg! Massa kramar

Lesly Valencia sa...

Förresten hörde att du hade fixat en hemsida? OCh så måste jag säga at kattungarna är såå sööta :)

Anneli Sjögren sa...

Hej Lesly och tack för svar!!
Ja, svanar är väldigt vackra men kan vara lite påflugna och ibland lite agressiva!! De gör sig bäst på lite avstånd eller på bild!! :P

Ja, jag har gjort en hemsida till föreningen Aurora Helhetshälsa som huserar i min lokal! Du kan kolla in den på:
http://aurorahelhetshalsa.blogspot.com

Och kattungarna ÄR väääldigt söta!! Tyvärr dog den minsta i mina händer inatt..! Men det är sånt som händer - förmodligen var den sjuk! Jag kommer att skriva om det i min blogg lite senare ikväll!