Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 19 maj 2011

Seans och hälsonyheter!

Sitter i lokalen efter avslutad seans. Det är alltid så skönt efteråt när man är klar!
Jag var inte ett dugg nervös ikväll för ovanlighetens skull, kanske för att jag hade Katta med mig...!?!

Det var Kattas 3:dje seans någonsin och det var hon som började att ta in några kontakter. Sen medan det var min tur att jobba så satt hon och målade en auragraf till en av kvinnorna i publiken! Det var populärt kan jag lova!

En riktigt lyckad kväll med trevliga människor - både levande och döda - och smaskigt hembakt fika (Nettan är en riktig hejjare på att baka!!). Nu är det bara disken kvar, men det tar jag imorgon för jag sover kvar här inatt!

Igår fick jag kallelsen till hjärtröntgen i Falun, men jag tänker inte gå!! I alla fall inte på tisdag som det stod i kallelsen! Sen får vi se om jag går över huvud taget...!
MEN: Jag fick åtminstone tummen ur och ringde till en kiropraktor!! ÄNTLIGEN!!
Jag fick tid redan imorgon!!! :D

Om den "kloka gubben" har rätt så kommer mina hjärtproblem från två kotor bak i ryggen, och när de blir fixade så kommer hjärtat att bli friskt igen! Kanske inte samma dag, men åtminstone börja läka och bli bättre och bättre. Det är vad jag hoppas på i alla fall, och då blir ju den där hjärtröntgen onödig...!

Ja, vi får se hur det blir! Jag börjar med att skjuta upp tiden i Falun, och går till den där kiropraktorn och sen får vi se!
Jag berättar hur det har gått imorgon!!

Nu: sängen!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Spökbloggaren sa...

Men Annelie, varför ska du inte gå på röntgen? Det finns ju säkert skäl till att du blivit kallad. Är det inte bättre att gå en gång för mycket...? Du måste vara rädd om dig!
kram!

Anneli Sjögren sa...

Ja, det finns absolut skäl till att de vill att jag ska genomgå den undersökningen!! Men jag vill ge det alternativa en chans först!
Sen känns det allt annat än lockande att få en kemiskt framställd isotop insprutad i venerna som får hjärtat att rusa i hundranitti och sen ligga i en röntgenapparat och bli strålad i 30 minuter!!! Nej tack - helst INTE!!! Men måste jag så måste jag... Men först vill jag se om jag blir bättre av att gå till den här kiropraktorn, som den där "kloka gubben" har sagt att jag ska bli! Jag ska straxt blogga om det!! :D