Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 29 maj 2011

Mors dag! :D

Jag vaknade redan strax före kl 9 i morse. (Ja, det är tidigt för att vara mig...)
Funderade ett tag på att gå upp, men ni vet ju vad det är som är det sista som lämnar människan: Hoppet!! Jag hoppades ju på att få té/kaffe på sängen.

Sån "lyx" är inget jag är van vid...! Varken när jag levde med mina 3 första barns pappa eller nu med Janne...! Ingen av dem är nåt mycket för att fira just nånting! Och jag är precis tvärt om! Allt som kan firas SKA firas!! :D

För 29 år sen hade jag varit mamma i ungefär 2 månader. Jag "tipsade" min dotters pappa om att på Mors Dag borde alla mammor få kaffe på sängen och att när jag var liten/ung så fick alltid min mamma kaffe på sängen...!
Han påstod att det inte var han - i egenskap av pappa - som skulle fixa det utan barnet/barnen. Men en tvåmånaders baby fixar inget kaffe, hur försigkommen babyn än är så jag fortsatte påminna om Morsdag och att jag borde få kaffe på sängen....!

Jag tror inte att det var så populärt... för på söndagsmorgonen blev jag väckt av att nåt dunsade till på min mage, och när jag tittar upp och kollar vad det var så ser jag att det var en burk instant kaffe!! Och sen säger fadern till mitt barn: "Nu har du fått ditt kaffe! Gå upp och fixa frukost nu"!
Och där blev ribban lagd...!
Det säger rätt mycket om påståendet att hoppet är det sista som lämnar en, tycker jag!! Att jag fortfarande hoppas, menar jag.

Men där låg jag i alla fall kvar i sängen imorse och hoppades. I ca 45 minuter låg jag där. Sen hördes tassande steg utanför dörren och in kommer mina två pojkar och deras far med en bricka med blommor, en stor tékopp och ett handgjort kort från Adrian (den minste av brorsorna) där det stod: "Grattis på Mors dag!!! ♥ Från Adrian till Mamma" När man öppnar kortet har han på ena sidan ritat ett stort rött hjärta och på andra en bild som jag misstänker föreställer honom själv, och så står det: "Du är världens bästa Mamma"! På baksidan har han skrivit: "SLUT PÅ PAPPRET"!

Det är sånt här som får en moders hjärta att slå en frivolt av lycka!! ♥♥♥

GRATTIS PÅ MORSDAG alla mammor därute!! ♥

Anneli.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tja! Testar för att se om jag kan skicka en kommentar till dig. Kraaaaaaaaaaaaaaam

Anonym sa...

Det gick. Bra va??!!!!!

Adrian är så söt. Slut på pappret!!!! Hahahahahaaa. Nu ska vi ha en härlig kväll, min vän..... Ärkepolarn K

tantista sa...

Vilken thriller, jag blev riktigt orolig för hur det skulle sluta. Men dom där grabbarna sköter sig:)

Vera sa...

ÅHHH, vad härligt att du fick lite uppvaktning. Nu gäller det att du uppmuntrar dem så de fortsätter! <3 Kram, karma och kärlek

Anneli Sjögren sa...

Ärkisen Katta: Ja, det var kul att du fick det att funka nu!! Ser fram emot dina kommentarer på kommande blogginlägg!! :D
Ja, Adrian är verkligen urgullig!! Han har sån härlig humor och man märker att han verkligen tycker om att få mig att skratta!! :D

tantista: Ja, de sköter sig riktigt bra!! Speciellt med tanke på att jag inte uppfostrar dem!! (Jag måste helt enkelt vara en bra förebild!! :P )

Vera: Ja det kändes verkligen gott att få lite uppvaktning och uppskattning!!
Självklart kommer jag att uppmuntra dem så att de vill fortsätta att uppmuntra mig!! :D

3pa2 sa...

Underbar blogg och härligt Mors Dagsfirande, man blir alldeles varm om hjärtat.
Jodå även jag har fått frukost på sängen, på den tiden innan barna flyttade hemifrån för det var just barna som bar fram frukosten. Men det skedde helt vanliga lördagar/söndagar.
Små kärleksförklaringar får jag då o då mest nu sedan de blivit myndiga, via sms

Anneli Sjögren sa...

Tack så mycket!! :D
Ja, det blir helt annorlunda när telningarna flyttat hemifrån! Jag har ju tre utflugna och två hemmavarande barn! Men det är myyysigt att bli lite ompysslad av barnen!!