Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 24 maj 2011

A shitty day...

Idag har inte varit nån bra dag...!
Jag sov jättedåligt inatt och är följdaktligen väldigt trött.

Mötet med gänget på Socialt Företagarkursen gick väldigt trögt - som att luften har gått ur oss...! Två stycken kom inte, varav den ena inte meddelat att hon skulle utebli och inte svarade på telefonen när jag försökte ringa henne. När jag senare kollade mailen hade jag fått ett meddelande från henne att hon hoppar av! Det börjar kännas som "Tio små negerpojkar..."!

Det är tråkigt nu när vi äntligen började komma nånvart! I alla fall hade det börjat kännas så...! Vi har ju stadgarna färdiga och har fått löfte av Arbetsförmedlingen att vi skulle få gå kvar på de ersättningar som var och en har nu under en period så vi får en chans att bygga upp företaget innan vi måste börja betala ut löner...!
Och nu är vi egentligen för få för att kunna ro vår affärsidé i land!! Men jag är övertygad om att allt har en mening! Det ger sig nog vartefter!

Imorgon ska Nettan och jag åka till Hedemora för ett möte med nåt som kallas Framtidsbanken där man kan söka bidrag för lite olika projekt och för att starta företag. Tanken är att ta reda på om vi kan söka bidrag för vårt blivande företag - om det nu blir av...!
Det känns lite konstigt att åka dit nu när det är så osäkert hur det blir, men mötet är redan inbokat och det kan nog vara bra att kolla möjligheter för framtiden trots allt!

Det är nog bäst att jag går och lägger mig så jag är pigg och fräsch inför mötet med Framtidsbanken!! :D
Självklart berättar jag hur det går med allt!!

Anneli.

Inga kommentarer: