Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 27 maj 2011

Fredagsmys med Maria! :D

Idag var jag ju hos kiropraktorn igen! Lasse heter han. Jag frågade honom om han har nån erfarenhet av att hjärtproblem typ mina har blivit bättre med hjälp av kiropraktik. Och jajjamensan!! Det har han!! Speciellt när problemen kommer av att de elektriska impulserna som får hjärtat att slå i den takt det ska inte funkar (som på mig...)! Om kotorna är hoptryckta/skadade i bröstryggen så kommer dessa signaler att vara störda och det är ju precis så det är med mig!! Men han sa också att det kan ta ett tag innan allt rättar till sig i o m att jag fått en skada på hjärtat (=måttligt förstorad vä kammare) och innan kroppen vänjer sig vid att kotorna ligger rätt nu.

Ni vet hur det kan vara när man pratar med nån och det ena ger det andra...! Av nån anledning så berättade jag att jag är Medium, och hans svar var: "Det vet jag väl! Det ser jag på dig - jag är också lite medial"!! Gissa vem som såg ut som en fågelholk i synen...!! ;-) Inte undra på att jag blev dragen just till honom när jag sökte efter kiroprakorer/naprapater!! :D
Jag gav Lasse mitt visitkort och jag hoppas han menade vad han sa att han ska komma upp till lokalen och hälsa på nån gång!!

Nån ny tid tyckte han inte att jag behövde ha, utan nu får min kropp försöka återhämta sig så får vi se hur det blir med allting!! Jag kan ju alltid ringa honom om jag tycker att jag behöver en omgång till!! :P

Nu är maten klar och sen ska jag till lokalen för att ha fredagsmys med Maria!!

Trevlig helg på er!!

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Intessant! Då var han öppen för att du kontaktat " kloke gubben" ? Kolla med hnm nu efter behandling vad han ser om allt är i sin ordning. Spännande detta att kotor kan ställa till med mycket elände.
Kram / Michael

Anneli Sjögren sa...

Hej Michael!
Ja, Lasse var helt OK med "kloka gubben"!! Skönt när man kan vara ärlig med sånt!! :D
Jag ska ringa tillbaka till gubben när jag har ca 1 cm kvar i flaskorna med homeopatdropparna han rekommenderade, vilket är ganska snart!! Skriver förstås om det här på bloggen!