Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 25 maj 2011

A slightly better day

Trots min fruktansvärda trötthet har denna dag varit bättre än igår! Det känns som att jag förlikat mig med tanken på att det är nån mening med att två stycken hoppat av Socialt företagandekursen på kort tid. Det ska bli spännande att se vad det blir av det hela...! It ain't over 'til it's over, som de säger!
Imorse var Nettan och jag iväg till Framtidsbanken i Hedemora för att berätta om Sociala företag i allmänhet och vårat (förhoppningsvis) blivande Soc. företag i synnerhet. Hon vi pratade med; Therese var mycket positiv och tyckte verkligen att vi skulle ansöka om bidrag! So far so good!

Efter att jag kört hem Nettan slank jag förbi min "PSYCH-K-kompis" på hennes jobb. Vi ska ev träffas imorgon hemma hos henne! Tyvärr kan inte Maria följa med för hon har bokat in ett yogapass, men det kan nog bli fler möjligheter till att de får träffa varandra!

Väl hemma igen slog jag på datorn och försökte komma ikapp med mailen, åt lite, vispade ihop en pannkakssmet åt grabbarna, och sen åkte jag in till lokalen och hälsade på Maria några timmar!

Nu sitter jag här framför min laptop igen och funderar på om det inte är dags att gå och lägga sig. Fast jag har ju sovmorgon imorgon så en liiiten stund till sitter jag nog här...!
Eller på facebook rättare sagt!! :P Vi ses!

Anneli.

2 kommentarer:

Maria sa...

Tack för sällskapet :)
Det är konstigt, för det märks verkligen inte på dig att du är sådär trött. Du är ju så glad och positiv hela tiden. När jag var trött hela tiden orkade jag knappt umgås med folk. Du är en riktig kämpe du! Kram på dig

Anneli Sjögren sa...

Tack själv, Maria!
Att du inte märker att jag är så trött kan kanske bero på att du inte kände mig när jag var pigg!! :P Men vad jag tycker märks är att jag har lätt för att tappa tråden när jag ska berätta nåt, och att jag glömmer bort vad jag ska säga t ex.
Jag är så van att vara trött och kommer inte ihåg hur det var att vara pigg, så detta är tyvärr mitt naturliga tillstånd numera. Fast ibland blir jag extra trött..! (-_-)
Glad och positiv är också mitt naturliga tillstånd - även när jag är trött! Tur det!! :D
KRAM på dig med!!