Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 1 maj 2011

Ny blogg/hemsida

Idag har polaren Katta och jag suttit och snickrat på en hemsida i form av en blogg till Föreningen Aurora Helhetshälsa. (För er som inte vet, så är föreningen Aurora den som står på hyreskontraktet till min lokal.)
Men jösses vilken tid det tar!! Katta och jag träffades i lokalen vid 2-snåret, och 5 timmat senare var vi knappt halvvägs - trots att jag redan gjort ganska mycket hemma...! Så det blir till att träffas imorgon igen och fortsätta!! :D Men det är kärt besvär!!
Vi planerar massa kurser, cirklar och olika behandlingar som vi ska ha! I slutet av maj ska vi t ex ha en Auragrafkurs!
Vad en Auragraf är kan du läsa om i detta blogginlägg!! :D

Ha det bra, ya'all!

Anneli.

4 kommentarer:

tantista sa...

Spännande! Blir det som en blogg eller mera som en "stillastående" hemsida?

Anneli Sjögren sa...

Hej polarn!! Bra fråga!!
Det blir BÅDE lite som en blogg OCH statiska sidor!!
Första sidan kommer jag skriva om vad som är på gång, vad som hänt/gjorts och vad som planneras, och sen finns det olika flikar med information om det som kommer finnas under föreningens tak, t ex kurser, olika behandlingar och seanser! :D

Lena sa...

Det låter spänande med aurografi eller vad det heter. Jag har aldrig testat det själv.

Anneli Sjögren sa...

Lena: Ja, det är hur spännande som helst!
Auragrafer kan berätta en hel del om en människa - om man bara vet hur man ska tolka dem!! (Det lär man sig på kursen!!)