Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 22 maj 2011

Kärt besök!

Nu har Maria kommit till stan och installerat sig i lokalen och vi har åkt runt lite i min bil.
Först åkte vi hem till mig så Maria fick se våra underbara små kattungar! Janne visade landen där han odlar våra grönsaker, och en liten titt in i lägenheten som var mitt "da house" innan jag fick lokalen hanns också med innan vi åkte i väg till vårt sommarparadis "Playa del Storsjön"! ;-) I Storsjön badade vi fötterna i det än så länge kalla vattnet och konstaterade att längre än till fötterna ville vi INTE gå i!! Det får allt bli rätt mycket varmare först! :D
Tyvärr hade ingen av oss med nån kamera, men vi kanske åker dit igen med kamera så ni får se lite bilder!

Sen åkte vi tillbaka till lokalen där vi drack té och pratade så länge att det blev dags för kvällsmat! Maria har med sig massor av mat och jag har också en hel det ätbart i lokalen så mat fick vi båda två! Sen vart det mera prat (vi verkar ha hur mycket som helst att prata om..!! ;-), en liten Tarotläggning om de kommande veckorna och sen åkte jag hem till familjen!

Imorgon börjar Marias praktik på Avesta Tidning och på kvällen har vi Meditations- och Medialutvecklingscirkel med tjejgänget!
Kanske man skulle ta och sova straxt då så man är pigg och fräsch imorgon!! :D

Anneli.

5 kommentarer:

tantista sa...

Vad roligt ni har det:)) Ni har träffats genom bloggarna eller hur?

Eva sa...

Sv: Precis som här på jorden så verkar det finnas olika raser och olika beteenden bland dem "out there". Vissa är mer vänligt sinnade, andra är hänsynslösa. Du vet, det är som jing och yang. Mörker och ljus :-)

Anneli Sjögren sa...

tantista: Helt rätt: vi har träffats tack vare bloggarna! Visst är det kul!! Jag skulle så gärna vilja träffa fler av alla bloggkompisar, och vem vet - det kanske jag gör nån gång!! :D

Eva: Jo... så kan det förstås vara...!

E. sa...

Ja, MIG till exempel;-) Fniss!!

Jag är inte liiiite avis på ert tedrickande, matlagning och tarotläggning. Inte alls...:-P

Hoppas du fortsätter ta väl hand om Maria!

Kram på dig!
/E.

Anneli Sjögren sa...

E: Jag gör mitt bästa för att ta så bra hand om min kära gäst som det bara går!! ♥
Du får väl komma hit du med så kan vi nog ordna både té och Tarotläggning ska du se!! :P Men mat får du banne mig laga själv...!! Jag är såå trött på att laga mat...!! :P He he...!