Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 23 maj 2011

En snabbis

Efter en fantastiskt rolig kväll med tjejgänget, fika, Tarotkort och lite annat "hokus pokus" så ska jag snart bädda åt mig i "vardagsrummet" här i lokalen eftersom Maria ockuperar min säng...!! :P
Imorgon förmiddag ska vi ha ännu ett möte med Socialt företagandekursen och innan dess hade jag tänkt att orka diska efter kvällens framfart!
Inget nattsudd inatt alltså...!!

Eftersom det är måndag tänkte jag bara uppdatera viktutvecklingen.
Jag förstår verkligen inte varför, men imorse visade vågen att jag gått upp de 4 hekto jag lyckats gå ner till förra veckan...! Hmmm....! Jag har ju inte gjort nånting annorlunda...! Ja ja...! Det är bara att ta nya tag!!

Anneli.

Inga kommentarer: