Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 31 maj 2011

Att pendla mellan hopp och förtvivlan

Idag har vi haft ett möte med Socialt Företagargruppen. Att säga att det pendlar mellan hopp och förtvivlan är ingen överdrift!!
Ytterligare en har helt plötsligt hoppat av och kvar av det gamla gänget är vi bara tre stycken! Med Katta som kommit med nyligen så är vi fyra - men det räcker inte!!

MEN: hoppet står till Maria Skölding!! :P Hon var med på vårt möte i egenskap av journalist och har skrivit en artikel som kommer med i morgondagens Avesta Tidning! Förhoppningsvis ringer det några efter att ha läst artikeln som vill vara med - i alla fall är det det vi hoppas på!
Det är jag som står som kontaktperson, så ringer nån så får ni mina kära läsare förstahandsinformation!! :D

Men nu ska jag låna ut min internetuppkoppling till Maria som sitter här bredvid och väntar på att komma ut i cyberspace!

Anneli.

2 kommentarer:

Lena sa...

Hoppas allt är väl med dig. Måste erkänna att jag slarvat med att titta in hos dig och många andra bloggare. Det har varit lite intensivt det senaste för min egen del! Känner mig väldigt trött med lycklig för en gångs skull. Men det är förändring till det positiva. Jag kommer flytta i sommar och börja en bokbindarutbildning. Så det har varit lite praktiska saker att tänka på och mer lär det bli med en flytt och uppsägning av lägenhet. Vackra bilder på växter du visar!

Anneli Sjögren sa...

Hej Lena och tack!!
Jag har varit lite dålig på att läsa de bloggar jag vill följa men som inte går att prenumerera på så att jag får nya inlägg och kommentarer till min mail...! Bl a din...! :-/
Här är det också mycket på gång, med kurser, jobbskapande, kattungar, familj och lite annat..!
Men det låter ju spännande med bokbindarkurs och flytt!! Hoppas allt går friktionsfritt och smidigt för dig!