Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 30 maj 2011

Upp och ner!

Här kommer ett snabbt blogginlägg innan jag ska åka och handla till kvällens tjejträff/Mediala cirkel! Jag lovade Katta att försöka vara i lokalen till kl 15.00 så vi hinner måla lite auragrafer innan!! :D

Jaha... upp och ner... vad kan det röra sig om då?? Ett tror jag ni kan gissa er till om ni följt min blogg ett tag, men jag börjar med det andra:
Ur krukorna med 5-öringar har det ju kommit upp lite grönska - det har jag ju visat bilder på förut, senast den 18 maj! Men nu ni så händer det grejer!! Det växer så det knakar!! på bara 12 dagar har de stuckit iväg så här mycket:
Tips: Öppna ett nytt fönster och gå in på min blogg i det fönstret också och leta er fram till den 18 maj. Då kan ni snabbt byta mellan fönstren och jämföra!! Det har hänt en hel del - eller hur!?!

OK! Nog om blommorna!! Nu kommer veckans NER!!
Det är måndag... Min mät och vägdag... Och av nån underlig anledning så visade vågen på 1,3 kg ner jämfört med förra veckan!! Tjohoo!! :D På måttbandet syntes ingen mätbar förändring, men vad gör det!?! :D Krukväxterna växer så det knakar, jag har gått ner i vikt, solen skiner i Avesta och ikväll blir det Medial cirkel!!
Life is good!! :D

Anneli.

3 kommentarer:

tantista sa...

Upp och ner, upp och ner... detta måste vara din egen Angel In Da House :) << länk) Jag undrar om det inte ofta är att kroppen samlar på sig vätska pga att hjärtat sparar lite på sig, och att vätskan sedan "lossnar" med jämna mellanrum...? (Så var det för min pappa.) Men den här veckan var det ju verkligen en stor skillnad så det låter ju positivt oavsett orsak:))

PS Ängeln "fladdrar och fluktuerar" några få gånger bara så det är inte din dator det är fel på när bilden stillnar.

tantista sa...

Äsch, ängeln funkar inte riktig här som länk i kommentar, det verkar som om hon går igång redan innan man klickar på länken och sedan blir det inget fladder kvar:( Men gör en 'hard refresh' när du klickat fram henne så fladdrar hon igång:) Hard refresh = tryck CTRL och F5 samtidigt, eller på något av dessa andra sätt << länk)

Anneli Sjögren sa...

tantista: Ängeln funkade från mailen så nu har jag sett den!! :D Hon såg ut som nån blandning mellan en ängel och Urmodern!! :D
Din teori om vätska och vikt kan nog mycket väl stämma...! Men det är ju FETTET jag vill bli av med!! :-/ Skärpning, kroppen!! Skärpning!!