Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 14 maj 2011

Sorg i huset...

Jag har nåt tråkigt att berätta!
Bellas ena kattunge dog inatt! Det var den minsta av dem - som jag berättade om igår, och min gissning var att den var sjuk.

Den föddes som nr 2 och var knappt hälften så stor som den förstfödde. Bella måste ha vetat att det var nåt fel på ungen för hon brydde sig inte om den över huvud taget!! Det var Janne som fick torka av den och lägga den till sin mamma! Redan där borde vi ha anat att något inte var som det skulle...!
Men den lilla kattungen såg ut som att den tuttade och mådde bra - tappade den tutten så skrek den (pep skulle man väl säga egentligen, men det var ordentlig volym!!) och den överlevde också natten utan assistans från oss. Det brukar vara ett gott tecken...!
Men nån gång efter middan igår så märkte Janne att kattungen inte verkade må så bra och att den låg en bit bort ifrån sina syskon. Janne la den då till en av tuttarna men den orkade inte suga. Då vispade jag till lite kattvälling och matade med en pytte liten nappflaska, men det var nog inte så mycket som hamnade i magen - det mesta kom bredvid...! Jag virade in kattungen i en filt så att den skulle hålla värmen och Janne och jag turades om att hålla den i famnen. Jag försökte ge den mer välling efter en timme, men nu gick det ännu sämre...! Det var bara att inse att den kattungen inte skulle överleva! :'-(
Jag satt med den i handen och gav healing för att försöka underlätta för den och straxt efter kl 02.00 på natten dog den! Jag satt kvar med den en bra stund och kände mig ledsen - det kändes så hemskt att lägga den ifrån sig, men tillslut var jag ju tvungen. Jag lindade in den i en handduk och tog den med mig in i sovrummet. Den fick ligga på nattduksbordet bredvid Janne och idag har han begravt den på våran tomt.
Ja, så kan det gå...!
Men de tre kvarvarande kattungarna verkar i alla fall må prima!! Fler kort på dem kommer när de växt till sig lite!! :D

Anneli.

8 kommentarer:

Helene sa...

Sorgligt med den lilla parveln :'( Kram till er

Anneli Sjögren sa...

Tack Helene!! Ja, det var verkligen sorgligt!! Det är inget roligt att känna sig så maktlös!!

Lesly Valencia sa...

Vad synd att den dog, jättesorgligt men den har det bra nu och du gav den ett fint avslut.

Jo alla tre kommentarer kom fram, det tar en stund innan de syns ibland. hehe

Kollade in sidan, jätte spännande visste inte att ni hade så mycket kurser. Är det engångs eller hur många gånger inkluderas i priset? Blev jätte sugen på att fördjupa mig i tarot. Kan du inte blogga mer om det? KRAM

Anneli Sjögren sa...

Hej igen Lesly!
Ok då vet jag...! Du kan ju ta bort de två sista kommentarerna då så blir det inte så tjatigt...!! :P

Kurspriserna är per kurstillfälle och om du skulle vilja gå t ex Tarotkursen så kan du ju sova i lokalen, precis som Maria ska göra nu i två veckor!
Visst kan jag blogga lite om Tarot!! Men det blir inte idag...! :D

Lesly Valencia sa...

JA man glömmer lätt så jag brukar skriva upp så man kommer ihåg. Ja den rocklåten tyckte jag också var bra. Det var Georgien :) Eric Sadde var också bra, fick en förfrågan om att vara statist i hans musikvideo men jag gör inte gratisjobb. :P

Ok då vet jag, har inte dem pengarna just nu eftersom att jag behöver köpa möbler och så till flytten men framöver hade det varit jätte kul att gå på tarot eller drömtydnings kurs. :)

Kram, kram

Anneli Sjögren sa...

Ja, minnet är sällan så bra som man gärna vill tro...!! ;-)

Dåligt att inte betala statisterna...!!

De flesta kurserna kommer att vara "rullande", d v s återkomma med jämna intervall så det kommer fler chanser!! Det är klart att du måste prioritera möbler och annat du behöver till nya lägenheten!! :D

E. sa...

Lilla misen! Vila i frid kära ängel.

Kram från Elina och Chili *hjärta*
/E & C.

Anneli Sjögren sa...

Tack Elina!! ♥
Ja, det känndes verkligen sorgligt att sitta med det lilla livet och vänta på det oundvikliga...!
Kramar till dig och Chili!