Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 10 maj 2011

Mellan hopp och förtvivlan

Efter en näst intill sömnlös natt, städning i lokalen, möte med "gänget" på Socialt företagarkursen och lite till, är jag nu så trött att jag knappt kan hålla upp ögonen!!

Mitt hjärta som hållit sig relativt lugnt i flera veckor, var inatt inte så roligt att vara med...! Jag hade nästan glömt hur det var, men blev brutalt påmind natten till idag!! Därav den näst intill sömnlösa natten. Jag hoppas vekligen att jag får sova nu inatt för annars vet jag inte hur jag ska orka med Socialt företagarkursen imorgon kl 9.00...! Det är rätt viktigt att jag är med för jag har mycket av det vi behöver i min dator, och kommer inte vi - min dator och jag - så kan de andra kanske inte göra så mycket...! Och eventuellt ska vi ha vårat konstituerande möte på denna träff!! Det kan jag ju inte missa!! :D

Det är nog bäst att jag försöker varva ner lite nu och försöka komma isäng. Jag orkar ändå inte skriva nåt med ikväll!!
Men imorgon så berättar jag om kursen imorgon och ifall vi hade nåt konstituerande möte eller inte!!

Anneli.

Inga kommentarer: