Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 21 maj 2011

Bäddat och klart!

Idag var jag en sväng till lokalen. Hade med mig rena lakan och bäddade med dem till Maria som kommer imorgon!! :D En ren handduk hängde jag också upp på hängaren med hennes namn på!!

Till mig hade jag med ett par gamla madrasser, för jag kommer nog kanske också behöva sova över ibland och då kan jag göra det i "vardagsrummet" så får vi varsin "kupé"!! :D

Janne har fixat min gamla cykel (åja... såå gammal är den inte.. Men ganska oanvänd...), och den står nu med nyoljad kedja i hallen till lokalen!

Det här ska bli så spännande!! Men det är nog bäst jag tar och rundar av den här kvällen nu, för jag behöver gå upp tidigt imorgon! Så natti natti!!

Anneli.

4 kommentarer:

Vera sa...

Åh, vad fint att ni äntligen får mötas. Ta hand om varandra ordentligt. Kram, karma och kärlek

Maria sa...

Nej men så gullig du är!! Jag som packat ner lakan och allt ;)
Har sovit lika dåligt i natt, tror jag har drabbats av värsta sortens resfeber. Men det ska nog gå bra i alla fall, går på reservenergi och förväntan. Gud va bra med cykel, det här kommer bli perfekt!!
Kram

E. sa...

SVAR från min blogg:

Tusen tack mina fina, rara, kära vänner för era ord, pepp, styrka, värme och kärlek! Ni är ovärderliga! Trodde att jag inte skulle få någon kommentar på ett så "sorligt" inlägg, men bara på några timmar fanns där tre kommentarer. På något sätt har jag tagit mig igenom helgen, genom att känna att ni finns, genom Chilis kärlek och värme, genom samtal med vackra människor och kram från den person som samtidigt gör att det gör så ont i hjärtat. Jag tror också att allt kommer att ordna sig til slut! Försöker acceptera att livet är orättvist och att vissa människor uppenbarligen ska gå igenom mycket mer svårigheter än andra, för att lära sig extra mycket. Har förstått att jag är en av dem och att jag kan lära mig mycket om jag tar tillvara på min förmåga på "rätt" sätt. Ibland känns det så svårt och då kommer tårarna! Tack då för att ni finns.

Massa kärlek till er ni fina! Ord känns överflödiga och nästan svåra att finna...
/Er E.

Anneli Sjögren sa...

Vera: Ja, nu har vi träffats!! Det känns toppenbra!! Vore himla kul att få träffa dig också Vera!! :D Vi får se till att det blir så en dag tycker jag!! :D
KRAAAAM!!

Maria: Perfekt får vara dagens ord!! Såå himla kul att äntligen träffas!! Sov gott nu!! Det är en order!! ;-)

E: Är det nån gång man verkligen behöver kommentarer så är det när det känns sorgligt!!! Som tur är så är inget för evigt - det gäller bara att hålla näsan över vattenytan tills man känner fast mark under fötterna igen! Med hjälp från vänner går det mycket bättre!! ♥
Massa kärlek till dig också!