Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 11 maj 2011

Fullt ös - medvetslös

Hallå i Cyberspace!!
Här kommer en snabb uppdatering om min dag:
Sov gott, men för lite...
På socialt företagarkursen visade det sig att vi hade liiite mer att göra innan vi kan ha det konstituerande mötet. Bl a hitta en revisor och en revisorsuppleant. Men vi är på gång, vi är på gång!! :D
Efter kursen stack jag upp till lokalen med Katta och Nettan. Där fick jag en Ortobionomibehandling av Katta men minns knappt nåt från den för jag var nästan i dvala hela tiden, och sen när hon och Nettan åkte hem gick jag och lade mig för att vila en stund! Jag var fortfarande så sjuuukt trött!!
När jag kvicknat till lite så satte jag på datorn och rensade bland alla mailen, plockade ihop mina grejer, åkte och handlade och sen hem till familjen!

Hemma hade tre av kattungarna hämtats av sina nya ägare. Den 4:de ska hämtas imorgon och den sista till helgen. Det är i alla fall planen!!

Kommer ni ihåg det här blogginlägget där jag planterade "5-öringar"?? Det var den 24 april och idag ser de ut så här:Det är lika spännande varje år att se dem växa dag för dag!! Jag tar flera kort vartefter och lägger ut här så ni får se hur de utvecklas och hur vackra de är när de blommar!!

Nu ska jag ut på facebook en stund innan det är läggdags!

Anneli.

Inga kommentarer: