Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 11 januari 2014

Äntligen lite energi!

Att säga att man inte har nån energi är egentligen ett inte korrekt sätt att säga att man är helt slut! Vi ÄR energi och kan därför aldrig inte ha nån! Däremot skulle man kunna säga att man inte har tillgång till sin energi!
Idag har jag haft tillgång till min energi!! En del av den i alla fall! En helt ny känsla!! :P Den energin använde jag till att röja och kasta gammalt skräp som bara "drällt omkring" här hemma. Tyvärr räckte inte energin hela vägen (det finns mycket som ligger och dräller här...), men jag kanske orkar fortsätta imorgon?!

En av orsakerna till den här plötsliga energikicken är att jag planerar att möblera om i vårt vardagsrum! Jag är trött på möbleringen som den är nu - det är dags för nånting nytt! Men för att kunna flytta runt möblerna så måste jag först ta bort allt som inte ska vara där. Det lär ta mig ett tag misstänker jag, men då får det göra det! Jag får helt enkelt ta det i den takt jag orkar! Förr eller senare blir det nog klart! :D
"Med små steg i rätt riktning kommer man tillslut dit man ska"!

Anneli.

Inga kommentarer: