Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 23 januari 2014

Time to say good bye

Nu är ett avsked nära förestående... En vän här i Avesta ska flytta härifrån och ikväll ska kompisgänget ha avskedskalas för henne.

Detta får mig att tänka på det här med att ta sina vänner (och annat) för givet... Trots att just den här vännen och jag inte har umgåtts särskilt ofta så har hon ändå funnits här och vi har setts lite då och då. Nu när hon ska flytta så känns det lite vemodigt!! Självklart kommer vi fortsätta ha kontakt och hon kommer säkert hit och hälsar på ibland men annorlunda kommer det ju helt klart att bli! Men det är bara att gilla läget och vänja sig! Det är ju varken första eller sista gången något sånt här kommer att hända!
Jag har ju själv varit den som har flyttat flera gånger; först till USA (när jag var 21 år), sen tillbaka till Stockholm. Drygt ett decennium senare flyttade jag till Grangärde utanför Ludvika och precis ett år senare hit till Avesta. Nu har jag bott här i snart 20 år - i samma hus, med samma man - och riktigt rotat mig här! :-)

Men man ska nog försöka låta bli att ta nåt för givet.. det vore i alla fall enklare om man inte gjorde det. Det handlar väl om att leva i nuet, uppskatta det man har och ta det som kommer när det kommer...! Inte helt lätt kanske, men jag jobbar på det! :P

Nu ska jag göra lite annat innan det är dags att åka tillbaka in till stan och avskedskalaset!
Over and out!

Anneli.

Inga kommentarer: