Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 14 januari 2014

När knoppar brister

Ååååååh....!! Jag har drabbats av skrivkramp! Eller så har jag idétorka... eller möjligtvis båda! Och energin jag hade i lördags räckte tyvärr bara en dag...!
Jag försöker fokusera på positiva saker som t ex att vi nu går mot ljusare tider, men jag måste nog komma på fler positiva saker för att det ska funka och ge mig tillgång till mer energi...! Och det är klart att det finns massor av positiva saker! Som att jag faktiskt mår rätt bra! Ja alltså.. förutom den här förbenade tröttheten så mår jag faktiskt rätt bra! Bara en sån sak!! :D
Sen har jag massor av roliga saker att se fram emot! Jag fyller år om knappt 4 veckor och håller som bäst på att tänka ut hur jag ska fira det. Jag har redan bjudit in "tjejgänget" på födelsedagsfika på den dag som faktiskt är min födelsedag (8 februari) och sen ska jag bli firad av mina barn den 23 februari! :D
Och redan innan min födelsedag ska jag till Ludvika för att titta på en föreställning om Karin Boye som min kära tvillingsyrra medverkar i - i självaste huvudrollen!
Det är sååå mysko att se Rosali i svart peruk!!

Detta är den enda gratisföreställningen de kommer att spela, så passa på om du är i närheten av Ludvika! Föreställningen kommer även att gå i Borlänge, Gagnef och Leksand till våren (och kanske fler ställen), men exakta datum är inte satta än.

Ja folkens, det här blir allt för denna gång! Nu ska jag fortsätta tänka på roliga, positiva saker! :D

Anneli.

Inga kommentarer: