Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 20 januari 2014

En hårresande uppdatering

Ja alltså... jag kunde inte låta bli att skämta till det lite i titeln till detta blogginlägg...!! :P Dagens ämne är i sig inte hårresande, men det ska dock handla om hår - mitt hår! :D

Nu var det ju jättelänge sen jag tog kort på mitt hår och la ut här på bloggen. Och tyvärr var det lika länge sen jag tog hand om det... annat än att tvätta det förstås! Ingen inpackning och ingen klippning på ca 1 år och 4 månader!! Men igår - äntligen! - masserade jag in en blandning av kokosolja, sesamolja och ricinolja i hårbotten och lät det sitta i typ hela dagen. Och idag känns det som att håret nästan ler av tacksamhet för lite uppmärksamhet...!! :P

Men låt oss börja 1 år och 4 månader bak i tiden. Då var jag nyklippt och mitt hår såg ut så här:
I förmiddags bad jag Janne ta kort på mig igen och då såg mitt hår ut så här:
Rätt stor skillnad... Och jag veeet!!! Jag borde klippa mig...! Jag ska! Sluta tjata!! ;-) Hihihi...!! :P
Men quite frankly; jag ser ju att håret är supertunt i topparna!! Dags att beställa tid hos frissan!!

Förresten: Nåt som faktiskt ÄR lite hårresande är att jag fortfarande väger så mycket som jag gör, men jag kan i alla fall tala om att det är nästan 10 kilo mellan de två bilderna! Åt rätt håll förstås! :-)

Och apropå vikt så vägde jag mig igår morse och då hade jag gått ner 1,4 kilo på 19 dagar (sen 1/1 -14)! Det innebär att jag bara har 6 hekto kvar till jag är tillbaka på min lägsta vikt som jag hade innan jag gick upp de förnicklade "jul-kilona"! Back on track! Och idag fastar jag! Det känns riktigt bra!! :-)

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Tuvstarr In Da House! :D (Det får väl både du och dina barn höra titt som tätt, gissar jag - ni har så fint hår allihopa.)

Anneli Sjögren sa...

Tuvstarr... Nä, det har ingen sagt förut! Tack ska du ha!! :D